Jump to content

Recommended Posts

• Replies 39
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Devetnaestogodišnji japanski motociklista Šoja Tomizava podlegao je danas teškim povredama zadobijenim u trci za Veliku nagradu San Marina u Misanu.

R.I.P

Nisam ovo upratio, ne mogu da vjerujem :-(

R.I.P.

Posted

Devetnaestogodišnji japanski motociklista Šoja Tomizava podlegao je danas teškim povredama zadobijenim u trci za Veliku nagradu San Marina u Misanu.

R.I.P

da, nazalost sam vidio na TV-u, dva motociklista su presli preko njega.... tuzno

RIP

laku noc svima, po meni jako losa ponuda danas, ostaje da cekamo povrata euro liga na nase listice http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/80yahoo.gif

Posted

pa jel moguće da netko može imati toliko nesreće????prvo padnem na crnoj gori u vaterpolu,rumunji iskoriste svoj zadnji napad,izjednače na 9:9,a crnogorcima ostane 24 sekunde do kraja.zadnji napad imaju čak 2 igrača više i ne zabiju gol,nisu čak ni napad dobar organizirali.tu padnem.odem na popravak,i sad padnem na murrayu koji ima set i 3:0 u drugom,ne iskoristi,pa ima 5:3 u drugom,pa opet ne iskoristi-izgubi set,pa se wawrinka kod 4:2 za njega u trećem setu ozlijedi,do kraja meča igrao sa velikom bandažom na desnoj nozi,ali murrayu ni to nije bilo dovoljno za preokret nego izgubi taj treći set i još u četvrtom 3 puta izgubi svoj servis gem.nevjerovatno.jednom u mjesecu mi se dogodi veliki preokret u moju korist,ali zato svaki drugi dan imam ovakve pehove...kažem vam-nema većeg nesretnika u klađenju od mene http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif