PERKAN 18 Posted September 7, 2010 Nemojte se tako zaletati ,dobra je pobeda i 1-0.Euforija ne bi trbalo da obuzme igrace.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 7, 2010 zna i on da bi mi ovo morali dobit, samo ovako će njega manje ***** ako nam se slučajno omakne....... "morali" su i francuzi dobit one bijele ruse pa........a nisu bili supertip u supersportu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Skužio sam ga, ovako ima alibi.Kao nismo se ni trudili.. doma dobit Grke Nemojte se tako zaletati ,dobra je pobeda i 1-0.Euforija ne bi trbalo da obuzme igrace.. Bolje euforija neg letargija http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 7, 2010 Bwinpokerblog secret Freeroll 5. 9. 2010 20:00 1 WPT France Freeroll Password: toulouse Ovo nam je Roberth napisao za prekjucer. A ja, hacker, sam sistemom "lupaj francuske gradove" nasao pass za danasnji nantes Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 7, 2010 Bwinpokerblog secret Freeroll 5. 9. 2010 20:00 1 WPT France Freeroll Password: toulouse Ovo nam je Roberth napisao za prekjucer. A ja, hacker, sam sistemom "lupaj francuske gradove" nasao pass za danasnji nantes Već vidim kako te Jason Priestley glumi u filmu 'Genijalni um 2' Quote Share this post Link to post Share on other sites
master2801 1 Posted September 7, 2010 pozdrav svima, da čujem mišljenje glede ovih jadnih rusa ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted September 7, 2010 pozdrav svima, da čujem mišljenje glede ovih jadnih rusa ?? nisi valjda stavio paru na njih.........Muha, Salata, Kučka i ekipa su zahebani Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 7, 2010 nisi valjda stavio paru na njih.........Muha, Salata, Kučka i ekipa su zahebani Rusi su danas na kladama bili precijenjeni Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted September 7, 2010 Sve najbolje zelim doajenu ovog foruma tvicentiju Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted September 7, 2010 Dobro vece svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 7, 2010 Dobro vece svima! I tebi također Quote Share this post Link to post Share on other sites
master2801 1 Posted September 7, 2010 Rusi su danas na kladama bili precijenjeni Majmunske glave ruske Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 7, 2010 Majmunske glave ruske Srušili ti ticket? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted September 7, 2010 dako Njemacka i Italija dobiju minimalno 4 razlike i napokon ce biti plus Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted September 7, 2010 dobro vece narode po ocekivanjima srbija -slovenija tvrdo prvo poluvrijeme X bez golova Quote Share this post Link to post Share on other sites