c4nton4 20 Posted September 8, 2010 Dobro veče! čovjek reče i odšeće ili haiku verzija: Dobro veče! Pada kiša. Svjetsko prvenstvo u Košarci Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 8, 2010 Dobro vece svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted September 8, 2010 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted September 8, 2010 Kakva trica Teodosica, nerozonska Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 8, 2010 (edited) Kakva trica Teodosica, nerozonska Ubacio kad im je najviše trebalo.Svaka čast Edited September 8, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted September 8, 2010 (edited) Ubacio kad im je najviše trebalo.Svaka čast Nakon godina i godina dosadne kosarke koju su uglavnom igrali evropske reprezentacije na EP ili SP konacno par utakmica koje kazu da ja vise nisam u pravo u vezi evropske kosarke. Edited September 8, 2010 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 8, 2010 (edited) Nakon godina i godina dosadne kosarke koju su uglavnom igrali evropske reprezentacije na EP ili SP konacno par utakmica koje kazu da ja vise nisam u pravo u vezi evropske kosarke. Očekivao sam dosta koševa na ovoj tekmi.Mislim da je oko podne u additional game totals (bet365) bio ponuđen over 159.5 po 2.3 kvoti, možda i više.Sad mi je žao što sam zaboravio odigrat.Vidio sam i onaj tvoj prijedlog za hendi, svaka čast Edited September 8, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted September 8, 2010 (edited) Očekivao sam dosta koševa na ovoj tekmi.Mislim da je oko podne u additional game totals (bet365) bio ponuđen over 159.5 po 2.3 kvoti, možda i više.Sad mi je žao što sam zaboravio odigrat.Vidio sam i onaj tvoj prijedlog za hendi, svaka čast Ja sam najcesce igrao additional point spread na ovom SP u kosarci, i da se ne urkenem nemam utke dosad, veceras na Turke sa -8.5 2.10 koef online i u lokalnoj kladionici na -5.5 za 1.85. Da i jednom sam Amere na Over 165 tekmu s Angolom, dali mi over cini mi se u 32-33 minuti tekme. Ovo mi se vrti sad u glavi al mi nije bas onako sigrno: Monfils - Djokovic 1 na hendiju od +5.5 i prvi set Over 9.5 Edited September 8, 2010 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
master2801 1 Posted September 8, 2010 ddobro veče...ima li kaka+vih komentara na ovu košarku ?? ne bi me čudilo da i Slovenci skinu skalp Turcima Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 8, 2010 Ja sam najcesce igrao additional point spread na ovom SP u kosarci, i da se ne urkenem nemam utke dosad, veceras na Turke sa -8.5 2.10 koef online i u lokalnoj kladionici na -5.5 za 1.85. Da i jednom sam Amere na Over 165 tekmu s Angolom, dali mi over cini mi se u 32-33 minuti tekme. Da se isprati trend večeras ima kod bet365 additional game totals over 150.5 po kvoti 2.05.. Ovo mi se vrti sad u glavi al mi nije bas onako sigrno: Monfils - Djokovic 1 na hendiju od +5.5 i prvi set Over 9.5 Ja sam danas odigrao što sam postavio u H2H, španjolski kup na Betis u gostima.Sad je kvota pala s 2.1 na 1.9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted September 8, 2010 Da se isprati trend večeras ima kod bet365 additional game totals over 150.5 po kvoti 2.05.. I najverovatnije da ce Turkoglu preci granicu od 13.5 kosa(bet365). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted September 8, 2010 *PSK OPET IMA SVOJ DAN-MEČ KING M.-WHITLOCK S. JE PONIŠTEN ZBOG TOGA ŠTO KING DANAS UOPĆE NE IGRA NA TURNIRU,PA MI JE OVO ZAMJENSKI PARNema to veze s PSK-om.King je trebao igrati i u žrijebu je bio, ali... "MERVYN KING has withdrawn from Group Two of Championship League Darts through injury, and is replaced by Co Stompe. King competed in Group One of the tournament on Tuesday despite a heel problem, finishing top of the league table but losing to Colin Lloyd in the semi-finals. However, the injury worsened overnight and King has pulled out of the tournament, and will be replaced in Wednesday's Group Two by Co Stompe." Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted September 8, 2010 Da se isprati trend večeras ima kod bet365 additional game totals over 150.5 po kvoti 2.05.. Ja sam danas odigrao što sam postavio u H2H, španjolski kup na Betis u gostima.Sad je kvota pala s 2.1 na 1.9 Odigrao sam to 20 e, Bravo za Srbiju .Kad su srecno prosli Hrvatsku mislim da mozemo i do finala ( USA -nemoguc misija). Ovaj trener Ivkovic je daleko najbolji igrac Srbije Quote Share this post Link to post Share on other sites