Jump to content

Recommended Posts

Posted

ne napadam sam sebe.na početku,prvih par nastavaka te serije sam pogledao i svidjela mi se.međutim,nakon toga,što sam više gledao tu seriju sve mi se manje sviđala.na kraju sam potpuno prestao sa gledanjem.nije stvar u raspoloženju,na početku mi je bila dobra serija.a što je još tužnije,to ustvari i je jedna od boljih novijih serija.istina da nisam baš pretjerano puno pogledao tih novih stvari,ali i ono što jesam,jako je loše.

Posted

Ma ja sam dao 150KM za pošten dvd player sa usb-om i onda lagano šutnem 6 epizoda i opalim maratonac na lcd-u, ležeći naravno. Od tv programa sam definitivno odustao . . .

Posted

tako i jesam,ali svejedno,nekad mi se baš neda sjedit toliko za kompom,baš mi dođe da malo izravnam leđa na krevetu.onda upalim tv i razočaram se.

Kupi pošteni tv pa ubodi u njega komp ili stick i uživaj... :blink:
Posted (edited)

ovi novi programi,doma i rtl2,pa to ne može bit gore.sve same sapunjare skoro 24 sata dnevno.tko još gleda takve serije???

Smeće od kanala

meni laptop sluzi za gledanje serija i filmova

Ajd ne laži, ziher baciš i neki ultramaraton uz film za odrasle :nije:

TOP 5 po meni:

1. Only fools and horses

2. Sopranos

3. Friends

4.Two and a half men

5. Entourage

Mućke su klasik http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

Što se ove druge tiče, bilo što s Charlie Sheenom mogu pogledat

Edited by c4nton4
Posted

Kupi pošteni tv pa ubodi u njega komp ili stick i uživaj... :uredu:

imam odličan lcd,jedan od boljih što se moglo nać u trgovini.radio sam tako ali to nije to.

• 4 weeks later...