jesenjin 0 Posted January 16, 2011 ne napadam sam sebe.na početku,prvih par nastavaka te serije sam pogledao i svidjela mi se.međutim,nakon toga,što sam više gledao tu seriju sve mi se manje sviđala.na kraju sam potpuno prestao sa gledanjem.nije stvar u raspoloženju,na početku mi je bila dobra serija.a što je još tužnije,to ustvari i je jedna od boljih novijih serija.istina da nisam baš pretjerano puno pogledao tih novih stvari,ali i ono što jesam,jako je loše. Quote Share this post Link to post Share on other sites
exerchina 0 Posted January 17, 2011 Jel neko gleao The Wire ? Meni ok serija skroz. . . . Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted January 17, 2011 Jel neko gleao The Wire ? Meni ok serija skroz. . . . da budem iskren-nikad čuo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
baba123 1 Posted January 24, 2011 The wire je HBO produkcija, novijeg datuma. Meni jako dobra serija, preporučujem Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted January 26, 2011 ovi novi programi,doma i rtl2,pa to ne može bit gore.sve same sapunjare skoro 24 sata dnevno.tko još gleda takve serije??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baba123 1 Posted January 26, 2011 Batali TV, skineš sebi kakav solidan uradak i opališ 5 sezona za 7 dana http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted January 26, 2011 Batali TV, skineš sebi kakav solidan uradak i opališ 5 sezona za 7 dana http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif tako i jesam,ali svejedno,nekad mi se baš neda sjedit toliko za kompom,baš mi dođe da malo izravnam leđa na krevetu.onda upalim tv i razočaram se. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baba123 1 Posted January 26, 2011 Ma ja sam dao 150KM za pošten dvd player sa usb-om i onda lagano šutnem 6 epizoda i opalim maratonac na lcd-u, ležeći naravno. Od tv programa sam definitivno odustao . . . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted January 31, 2011 tako i jesam,ali svejedno,nekad mi se baš neda sjedit toliko za kompom,baš mi dođe da malo izravnam leđa na krevetu.onda upalim tv i razočaram se.Kupi pošteni tv pa ubodi u njega komp ili stick i uživaj... Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted January 31, 2011 meni laptop sluzi za gledanje serija i filmova Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted January 31, 2011 upravo sam pregledao seriju Entourage pravo dobra Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted January 31, 2011 TOP 5 po meni: 1. Only fools and horses 2. Sopranos 3. Friends 4.Two and a half men 5. Entourage Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 8, 2011 (edited) ovi novi programi,doma i rtl2,pa to ne može bit gore.sve same sapunjare skoro 24 sata dnevno.tko još gleda takve serije??? Smeće od kanala meni laptop sluzi za gledanje serija i filmova Ajd ne laži, ziher baciš i neki ultramaraton uz film za odrasle TOP 5 po meni: 1. Only fools and horses 2. Sopranos 3. Friends 4.Two and a half men 5. Entourage Mućke su klasik http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gifŠto se ove druge tiče, bilo što s Charlie Sheenom mogu pogledat Edited February 8, 2011 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted February 8, 2011 Kupi pošteni tv pa ubodi u njega komp ili stick i uživaj... imam odličan lcd,jedan od boljih što se moglo nać u trgovini.radio sam tako ali to nije to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
groka 1 Posted March 2, 2011 Office jedna od boljih humoristickih serija. Quote Share this post Link to post Share on other sites