jesenjin Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 ne napadam sam sebe.na početku,prvih par nastavaka te serije sam pogledao i svidjela mi se.međutim,nakon toga,što sam više gledao tu seriju sve mi se manje sviđala.na kraju sam potpuno prestao sa gledanjem.nije stvar u raspoloženju,na početku mi je bila dobra serija.a što je još tužnije,to ustvari i je jedna od boljih novijih serija.istina da nisam baš pretjerano puno pogledao tih novih stvari,ali i ono što jesam,jako je loše. Quote
exerchina Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Jel neko gleao The Wire ? Meni ok serija skroz. . . . Quote
jesenjin Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Jel neko gleao The Wire ? Meni ok serija skroz. . . . da budem iskren-nikad čuo... Quote
baba123 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 The wire je HBO produkcija, novijeg datuma. Meni jako dobra serija, preporučujem Quote
jesenjin Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 ovi novi programi,doma i rtl2,pa to ne može bit gore.sve same sapunjare skoro 24 sata dnevno.tko još gleda takve serije??? Quote
baba123 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Batali TV, skineš sebi kakav solidan uradak i opališ 5 sezona za 7 dana http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Quote
jesenjin Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Batali TV, skineš sebi kakav solidan uradak i opališ 5 sezona za 7 dana http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif tako i jesam,ali svejedno,nekad mi se baš neda sjedit toliko za kompom,baš mi dođe da malo izravnam leđa na krevetu.onda upalim tv i razočaram se. Quote
baba123 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ma ja sam dao 150KM za pošten dvd player sa usb-om i onda lagano šutnem 6 epizoda i opalim maratonac na lcd-u, ležeći naravno. Od tv programa sam definitivno odustao . . . Quote
Gandalf Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 tako i jesam,ali svejedno,nekad mi se baš neda sjedit toliko za kompom,baš mi dođe da malo izravnam leđa na krevetu.onda upalim tv i razočaram se.Kupi pošteni tv pa ubodi u njega komp ili stick i uživaj... Quote
adisbega Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 meni laptop sluzi za gledanje serija i filmova Quote
adisbega Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 upravo sam pregledao seriju Entourage pravo dobra Quote
adisbega Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 TOP 5 po meni: 1. Only fools and horses 2. Sopranos 3. Friends 4.Two and a half men 5. Entourage Quote
c4nton4 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 (edited) ovi novi programi,doma i rtl2,pa to ne može bit gore.sve same sapunjare skoro 24 sata dnevno.tko još gleda takve serije??? Smeće od kanala meni laptop sluzi za gledanje serija i filmova Ajd ne laži, ziher baciš i neki ultramaraton uz film za odrasle TOP 5 po meni: 1. Only fools and horses 2. Sopranos 3. Friends 4.Two and a half men 5. Entourage Mućke su klasik http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gifŠto se ove druge tiče, bilo što s Charlie Sheenom mogu pogledat Edited February 8, 2011 by c4nton4 Quote
jesenjin Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Kupi pošteni tv pa ubodi u njega komp ili stick i uživaj... imam odličan lcd,jedan od boljih što se moglo nać u trgovini.radio sam tako ali to nije to. Quote
Recommended Posts