Jump to content

Recommended Posts

Posted

Grunuo Charlie Sheen, da li je to kraj Two and a half men serijala?Jbg, bez Charlieja nema serije..kakva spaljevina od čovjeka :nije:

Posted

Malo iz nostalgije me vuče ona serija 'Potpuni stranci'.Vrtila se kad sam bio klinac, a pitanje je dal bi mi danas sjela.Da mi je nać kvalitetan rip, nulski bi je odmah

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Malo iz nostalgije me vuče ona serija 'Potpuni stranci'.Vrtila se kad sam bio klinac, a pitanje je dal bi mi danas sjela.Da mi je nać kvalitetan rip, nulski bi je odmah

znam da je prije 4-5 godina bila na tv-u, ravno 5 epizoda...nisan moga virovat da je to meni nekad bilo zabavno. preporučam da je ne pogledaš ako želiš da ti ostane u dobrom sjećanju :nije:
Posted

znam da je prije 4-5 godina bila na tv-u, ravno 5 epizoda...nisan moga virovat da je to meni nekad bilo zabavno. preporučam da je ne pogledaš ako želiš da ti ostane u dobrom sjećanju :nije:

Poslušat ću tvoj savjet jer sam imao slično iskustvo s nekim serijama koje su mi isto bile fora ko jebeku

Posted (edited)

Camelot - nova serija prica ponovljena 101 put, ali ipak dobro izgleda bar ove prve 4 epizode

Edited by Bunka
Posted

Camelot - nova serija prica ponovljena 101 put, ali ipak dobro izgleda bare ove prve 4 epizode

Kralj Artur i sedam patuljaka?

Posted

Nesto tako al nije ona originalna prica, izmenjena je u mnogo situacija. vredi da se pogleda, bar zasad do 4 epizode nije razocarala, a i ona Morgana sestra Arturova dobro izgleda http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif

Evo, u ovom filmu ti je gola pa uživaj: Dreamers http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif