mariobo11 2 Posted December 28, 2012 Evo da stavim još 2 serije:Ruža vjetrova ( ženin prijedlog ) Larin izbor ( prijedlog mojih klinaca ) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted December 28, 2012 MONK dobrs serija... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tsigalko-11 0 Posted December 28, 2012 (edited) Zaboravih The Mentalist, odlična serija. sedma sezona meni odlična I meni je bila vrlo dobra, baš me zanima šta će bit u sljedećoj, zadnjoj sezoni. nisam ni gledo nove epizode Nisi ništa propustio. Edited December 28, 2012 by tsigalko-11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 28, 2012 Zaboravih The Mentalist, odlična serija. I meni je bila vrlo dobra, baš me zanima šta će bit u sljedećoj, zadnjoj sezoni. Nisi ništa propustio. Tu i tamo pogledam Mentalista. Ok serija Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted December 28, 2012 Jedna starija , ali zato dobra. 24 sata ( bilo koja sezona ) Quote Share this post Link to post Share on other sites