c4nton4 20 Posted September 21, 2010 Niš od plaće onda, ha? Ako radiš kod privatnika ne treba ti horoskop da ti kaže da će plaća kasnit ili preskočit koji mjesec Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted September 21, 2010 on ili sin? slušala sam nedavno jedan njegov intervju na radiju... lud luuud čovjek..nešto u stilu Sandre Dabo.. znat će moji Primorci, a možda i šire pučanstvo heeh da bar.. i posao nosim doma malo me horoskop zeza, gle: "Koza nostra (22.12.-20.1) Posao Previše truda i vremena ulažete u tvrtku koja uopće nije Vaša. U rujnu će posao procvjetati i Vaš šef će se obogatiti, a Vama će plaća kasniti." al zato kad plaća sjedne bit će Koza Nostra La famillia Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 21, 2010 Pozdrav za Hrvatsku Dajte da svercamo neku robu preko granice od vamo tamo i obratno. Imate kakvih egzotičnih životinja za poslat vamo?Velika je potražnja za Ohridskim skočimišem amo Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted September 21, 2010 on ili sin? slušala sam nedavno jedan njegov intervju na radiju... lud luuud čovjek..nešto u stilu Sandre Dabo.. znat će moji Primorci, a možda i šire pučanstvo Licno. ,Ekrem Jevric ,glavom i bradom. Najbolja mu je provala bila kad je zakljucio da ima utisak da ih stalno snimaju !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted September 21, 2010 Jel zna ko rezultat utakmice MV Croatia - Osijek? Ne piše ni na teletextu ni na livescoresu Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 21, 2010 Jel zna ko rezultat utakmice MV Croatia - Osijek? Ne piše ni na teletextu ni na livescoresu Pise 1-2 (1-1) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 21, 2010 Pise 1-2 (1-1) Sad vidim da je ispravljen rezultat poluvremena. 1-2 (1-2) Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted September 21, 2010 POzdrav svima!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 21, 2010 Dobro vece svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted September 21, 2010 A kućaposokuća? a posokućabirtija? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Relja 0 Posted September 21, 2010 a posokućabirtija? Potpisujem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted September 21, 2010 haha,sandra dabo,jedna od najvećih legendi!zvijezda nova story super šoua!nije već jako dugo imala neku provalu(barem nisam čuo).jel ta još živa? znao sam da je ovaj bayern bez robbena 80% slabiji,ali opet im vjerujem...tako mi i triba Quote Share this post Link to post Share on other sites
master2801 1 Posted September 21, 2010 haha,sandra dabo,jedna od najvećih legendi!zvijezda nova story super šoua!nije već jako dugo imala neku provalu(barem nisam čuo).jel ta još živa? znao sam da je ovaj bayern bez robbena 80% slabiji,ali opet im vjerujem...tako mi i triba šta bilo jesenjin? Quote Share this post Link to post Share on other sites