jesenjin 0 Posted September 21, 2010 šta bilo jesenjin? kladio se na bayern.ali nije ustvari problem to,nego su me opet razočarali igrom.olić opet katastrofalan i sve više mi se čini da je ono na kraju prošle sezone bio vrhunac njegove cijele karijere i da sad slijedi pad.pranjić iznenađujuće dobar,čak odličan,a ostatak ekipe-jad i bijeda.nisam očekivao ovakvu blijedu igru od kluba koji je zadržao cijelu ekipu koja je prošle sezone igrala finale lige prvaka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted September 21, 2010 kladio se na bayern.ali nije ustvari problem to,nego su me opet razočarali igrom.olić opet katastrofalan i sve više mi se čini da je ono na kraju prošle sezone bio vrhunac njegove cijele karijere i da sad slijedi pad.pranjić iznenađujuće dobar,čak odličan,a ostatak ekipe-jad i bijeda.nisam očekivao ovakvu blijedu igru od kluba koji je zadržao cijelu ekipu koja je prošle sezone igrala finale lige prvaka. i bayern ipak dobio 2:1,gol u 92. minuti.ne mogu reć da nije zasluženo,bayern je bio bolji cijelu utakmicu,ali nisu to bile ono baš uigrane akcije,šanse za gol,nego je to sve većinom bila igra od noge do noge do protivničkih 20-25 metara od gola,onda se gubila lopta.hoffenhaim nije stvarno ništa večeras pokazao.ali opet ponavljam-razočarao me bayern.odlične igrače imaju ali igra im je užas. Quote Share this post Link to post Share on other sites
master2801 1 Posted September 21, 2010 i bayern ipak dobio 2:1,gol u 92. minuti.ne mogu reć da nije zasluženo,bayern je bio bolji cijelu utakmicu,ali nisu to bile ono baš uigrane akcije,šanse za gol,nego je to sve većinom bila igra od noge do noge do protivničkih 20-25 metara od gola,onda se gubila lopta.hoffenhaim nije stvarno ništa večeras pokazao.ali opet ponavljam-razočarao me bayern.odlične igrače imaju ali igra im je užas. ma glavno da su dobili...tko im jeb. mat.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted September 21, 2010 ma glavno da su dobili...tko im jeb. mat.. nakon ovakvih izvedbi mi je i žao što sam pogodio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted September 21, 2010 Kolegica je sad u tom razdoblju da joj je traženje momka za udaju važnije od nekakvih foruma Agencija za posredovanje radi punom parom!!! Laku noć!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 21, 2010 Agencija za posredovanje radi punom parom!!! Laku noć!!! Nigdje NHL predsezone za gledat.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 21, 2010 Nema veze, oko trojke se na sajtu od Oilersa može pogledat dobrotvorni J.Moss cup na kojem Oilersi igraju podijeljeni u dvije momčadi, pa eto prilike da vidim malo Taylor Halla na djelu..Dal dolazi novo vrijeme za Edmonton Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 21, 2010 Nekad je bilo rulje u ova doba na forumu Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted September 21, 2010 Nigdje NHL predsezone za gledat.. evo samo za tebe http://www.livescorehunter.com/Live-Streaming-Video-Ice-Hockey/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
master2801 1 Posted September 21, 2010 laku noć Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 22, 2010 evo samo za tebe http://www.livescore...deo-Ice-Hockey/ Hvala prijatelju za link, al sjetio sam se poslije da predsezonu mogu pratit na sajtovima od ekipa http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Rezultati očekivani, kvote na našim kladama besmislene..makar se radi o predsezoni U MLBu Baltimore guzi Red Soxe majstorski Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 22, 2010 (edited) Nema veze, oko trojke se na sajtu od Oilersa može pogledat dobrotvorni J.Moss cup na kojem Oilersi igraju podijeljeni u dvije momčadi, pa eto prilike da vidim malo Taylor Halla na djelu..Dal dolazi novo vrijeme za Edmonton Nema hokeja kad se igra između suigrača.Fale tenzije, nema ofenzive.Nezanimljivo, bit će još prilike da vidim što Hall zna i umijePrimjetio sam da je u Edmontonu Giroux - dobar potez Oilersa, Hershey ostao bez ključnog igrača Edited September 22, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 22, 2010 Laku noć Quote Share this post Link to post Share on other sites