Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam znao da ima i MH??!! Mislio sam da je samo Metallica..... eee ovo je vise nego dobro, blago tebi pa ides....

I ja saznadoh sinoc. Sinoc nesto gledam i naletim na ovaj info.

A znas da oni cesto zajedno nastupaju u zadnjih godinu dvije.... Ispade i bolje nego sto sam mislio.... A ja sam ti govorio, hajmo zajedno.... :smile_redcard:

Posted

I ja saznadoh sinoc. Sinoc nesto gledam i naletim na ovaj info.

A znas da oni cesto zajedno nastupaju u zadnjih godinu dvije.... Ispade i bolje nego sto sam mislio.... A ja sam ti govorio, hajmo zajedno.... :smile_redcard:

E jebi ga drug.... nema veze, mladi su, doci ce ''masinci'' opet :icon_biggrin:

Posted

Jos se sredjuju utisci nakon BG i fantasticnog koncerta Metallice i Machine head-a. Francuska Gojira je imala solidan nastup....

Elem, nakon cijelog Black albuma odslusanog uzivo (odsviranog u obrnutom redoslijedu u odnosu na album) i par klasika, mogu samo reci da "zvuce" sve mladje.......

Posted

Jos se sredjuju utisci nakon BG i fantasticnog koncerta Metallice i Machine head-a. Francuska Gojira je imala solidan nastup....

Elem, nakon cijelog Black albuma odslusanog uzivo (odsviranog u obrnutom redoslijedu u odnosu na album) i par klasika, mogu samo reci da "zvuce" sve mladje.......

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=sN73odl4zJ0

Extra! :48thumbsup:

• 3 weeks later...
Posted

moram ti priznati da si volim pogledati eurosong. zna biti ok stvari,a možeš se i nasmijati. a što se tiče ovogodišnje pobjednice moram reći da mi je pjesma vrhunska,a i Loreen je prava šmajsa. :77tooth: