euro Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 nikada ne igraj kupove, mada je jucer bilo finih rezultata neka njih danas i bez mene ! Quote
euro Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Do veceras i pocetak Italijana i Spanaca , pozdrav Quote
jesenjin Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 ne trebam se ni pohvalit da sam opet uspio past samo na jednom paru na listiću-napoli doma izgubi od chieva,a ja sam za svaki slučaj imao 1x...nevjerovatno. Quote
jesenjin Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 ali stvarno,bez ikakvog pretjerivanja,zadnja 4 tjedna konstantno padam na samo jednom paru na listiću.i sad mi ostade zadnji par na listiću i opet pao.ništa,sad slijedi jedno 3 tjedna odmora od kladionice.kad već do promjene neće doći milom,onda će silom Quote
master2801 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 (edited) ali stvarno,bez ikakvog pretjerivanja,zadnja 4 tjedna konstantno padam na samo jednom paru na listiću.i sad mi ostade zadnji par na listiću i opet pao.ništa,sad slijedi jedno 3 tjedna odmora od kladionice.kad već do promjene neće doći milom,onda će silom potpisujem..ja treći dan za redom na jednom paru...prvo me Leverkusen obraduje do suza sa penalom u 90+ minuti i onda standardno hladan tuš...Aderlecht s igračem više dobiva gol za 1:1 i to je to...http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_bag.gif Edited September 22, 2010 by master2801 Quote
EXERBET Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 potpisujem..ja treći dan za redom na jednom paru...prvo me Leverkusen obraduje do suza sa penalom u 90+ minuti i onda standardno hladan tuš...Aderlecht s igračem više dobiva gol za 1:1 i to je to... Ljudi, pa zašto ne igrate singlove?!?!? Meni retko prođe dan bez naplate!!! Laku noć!!! Quote
emir1983 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 dobar dan svima, imate od mene prijedlog da igrate rukometnu ligu prvaka ST. Petersburg - RK Bosna Sarajevo, tip 1, kvota je 1,60 u expektu, susret pocinje u 17 sati http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/tzare.gif dobili domaci 32-27 Quote
master2801 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ljudi, pa zašto ne igrate singlove?!?!? Meni retko prođe dan bez naplate!!! Laku noć!!! definitivno treba Quote
Recommended Posts