euro 2 Posted September 22, 2010 nikada ne igraj kupove, mada je jucer bilo finih rezultata neka njih danas i bez mene ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted September 22, 2010 Do veceras i pocetak Italijana i Spanaca , pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted September 22, 2010 Do veceras! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted September 22, 2010 Dobro vece!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted September 22, 2010 ne trebam se ni pohvalit da sam opet uspio past samo na jednom paru na listiću-napoli doma izgubi od chieva,a ja sam za svaki slučaj imao 1x...nevjerovatno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted September 22, 2010 ali stvarno,bez ikakvog pretjerivanja,zadnja 4 tjedna konstantno padam na samo jednom paru na listiću.i sad mi ostade zadnji par na listiću i opet pao.ništa,sad slijedi jedno 3 tjedna odmora od kladionice.kad već do promjene neće doći milom,onda će silom Quote Share this post Link to post Share on other sites
master2801 1 Posted September 22, 2010 (edited) ali stvarno,bez ikakvog pretjerivanja,zadnja 4 tjedna konstantno padam na samo jednom paru na listiću.i sad mi ostade zadnji par na listiću i opet pao.ništa,sad slijedi jedno 3 tjedna odmora od kladionice.kad već do promjene neće doći milom,onda će silom potpisujem..ja treći dan za redom na jednom paru...prvo me Leverkusen obraduje do suza sa penalom u 90+ minuti i onda standardno hladan tuš...Aderlecht s igračem više dobiva gol za 1:1 i to je to...http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_bag.gif Edited September 22, 2010 by master2801 Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted September 22, 2010 potpisujem..ja treći dan za redom na jednom paru...prvo me Leverkusen obraduje do suza sa penalom u 90+ minuti i onda standardno hladan tuš...Aderlecht s igračem više dobiva gol za 1:1 i to je to... Ljudi, pa zašto ne igrate singlove?!?!? Meni retko prođe dan bez naplate!!! Laku noć!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted September 22, 2010 dobar dan svima, imate od mene prijedlog da igrate rukometnu ligu prvaka ST. Petersburg - RK Bosna Sarajevo, tip 1, kvota je 1,60 u expektu, susret pocinje u 17 sati http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/tzare.gif dobili domaci 32-27 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted September 22, 2010 laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
master2801 1 Posted September 23, 2010 Ljudi, pa zašto ne igrate singlove?!?!? Meni retko prođe dan bez naplate!!! Laku noć!!! definitivno treba Quote Share this post Link to post Share on other sites