c4nton4 20 Posted September 25, 2010 Pozdrav svima, odoh navijački ispratit nerazzurre Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted September 25, 2010 Dobro jutro!! ...nešto sam načuo da je danas utakmica između Istre i Splita prodana i da bi Istra to trebala dobiti..iako je palo miljardu litara kiše proteklu noć ne znam na šta će ličiti ta tekma ali jedno je sigurno,gledatelja sigurno neće biti!! dojava Istra - Split 0:1 ...koef. 2.75 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted September 25, 2010 ajmo real!!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted September 25, 2010 skoro je gotovo, jos par min...cekas njihovu pobjedu?? danas su bayern i arsenal zeznuli dosta ljudi Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted September 25, 2010 skoro je gotovo, jos par min...cekas njihovu pobjedu?? danas su bayern i arsenal zeznuli dosta ljudi ja sam izbjego i arsenala i bayerna,ali nisam reala.katastrofa,taj real je samo ultra razvikana ekipa,ništa drugo.kad se samo pogleda sastav koji im igra-smiješno!osim ronalda koji je vanserijski igrač,doslovno više nitko ne može ništa napravit.istina,real je očekivano bio puno bolji u ovoj utakmici,imao je 24 udarca na gol,ali žalosno je da ekipi koja ima najmanji budžet u ligi real ne može zabit barem 1 gol.i još u 94. minuti higuain ide 1:1 na golmana i umjesto da plasira loptu pokraj njega on ga obilazi i golman mu naravno odbija loptu iz nogu.moj savjet vam je da ne igrate na real ove sezone,ne isplati se.uvijek su mali tečajevi na njega a oni baš nikoga ne mogu lagano dobit.znam da meni više neće na listić pa da ne znam s kime da igraju.uostalom,tko može glatko nekoga dobit?higuain ove sezone živi užas,pridošlice khedira i ozil se još nisu ni priviknuli na drugu sredinu,kao i di maria,ovaj pedro leon je najlošiji igrač reala,benzema otkako je ovdje nije poštenu utakmicu odigrao,canales koji je još klinac,granero jednostavno nije igrač za real,preslab je.i to su igrači koji bi trebali donijeti prevagu prema naprijed u ekipi.jednostavno loše! Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted September 25, 2010 Dobro vece svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 25, 2010 Indirekt na Roma - Inter.Danas ko da su svi malo retardirani ja sam izbjego i arsenala i bayerna,ali nisam reala Ja sam odj.. i Real i Barcu za danas.Malo mi je falilo da odigram na Real Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted September 25, 2010 Moze li lyon do pobede? Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted September 25, 2010 Moze li lyon do pobede? teško.......0:1 btw dobra večer svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted September 25, 2010 teško.......0:1 btw dobra večer svima e jebem im dete. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif)) sreca pa nisam stavio pare na njih ) igrao ih na expertu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 25, 2010 Moze li lyon do pobede? St Etienne u zaletu, Lyon rupa u trenutnim susretima. Vučinić u 90' glavom Interu U 7. kolu će Lyon bit na dnu tabele Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted September 25, 2010 St Etienne u zaletu, Lyon rupa u trenutnim susretima. Vučinić u 90' glavom Interu U 7. kolu će Lyon bit na dnu tabele Imaju dobar tim al dzabe.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted September 25, 2010 St Etienne u zaletu, Lyon rupa u trenutnim susretima. Vučinić u 90' glavom Interu U 7. kolu će Lyon bit na dnu tabele ....sad će oni u seriju, treba ih forsirat na kladioni......sljedeće kolo gostuju kod Nancya i bit će na njih koef 2.40 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 25, 2010 Imaju dobar tim al dzabe.... Svakom se desi loš start ....sad će oni u seriju, treba ih forsirat na kladioni......sljedeće kolo gostuju kod Nancya i bit će na njih koef 2.40 Nancy je doma zaheban, a ovi skršenog morala ne vjerujem da će uzet tri boda Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted September 25, 2010 Nancy je doma zaheban, a ovi skršenog morala ne vjerujem da će uzet tri boda Nancy doma ove sezone..... Nancy - Rennes 0:3 Nancy - Toulouse 0:2 Nancy - Stade Brestois 0:2 Quote Share this post Link to post Share on other sites