master2801 1 Posted October 1, 2010 Jel ima netko neki link za gledati Slavia- Plzen ? Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 1, 2010 jedan od najtužnijih trenutaka u mom životu... danas smo sahranili pokojnog kolegu koji je umro prije dva dana od moždanog udara.bez pretjerivanja-ovo je bila najveća sahrana koju sam ikada vidio,najveća sahrana u povijesti orahovice.stvarno je bio dobar dečko,sa svima je biodobar,svi su ga voljeli... R.I.P. Kruno Moja sućut.Nagledao sam se dosta sprovoda mladih ljudi zadnjih godina. Najgore je kad smrt nastupi iznenada kod zdravog čovjeka i mnoge stvari ostavi neriješene. Dobra večer svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 1, 2010 Laku noć svima Odoh popit kantu dvije nekog alkohola http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted October 1, 2010 jedan od najtužnijih trenutaka u mom životu... danas smo sahranili pokojnog kolegu koji je umro prije dva dana od moždanog udara.bez pretjerivanja-ovo je bila najveća sahrana koju sam ikada vidio,najveća sahrana u povijesti orahovice.stvarno je bio dobar dečko,sa svima je biodobar,svi su ga voljeli... R.I.P. Kruno Moje saucesce! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 1, 2010 jedan od najtužnijih trenutaka u mom životu... danas smo sahranili pokojnog kolegu koji je umro prije dva dana od moždanog udara.bez pretjerivanja-ovo je bila najveća sahrana koju sam ikada vidio,najveća sahrana u povijesti orahovice.stvarno je bio dobar dečko,sa svima je biodobar,svi su ga voljeli... R.I.P. Kruno R.I.P. Kruno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 1, 2010 Dobro veče svima! R.I.P Kruno Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted October 1, 2010 samo da pitam,sad sam prvi puta osvojio nagradu na expektu pa ne znam kome treba poslat podatke.tvicenti,dwiz,tuto ili netko drugi? usput,laku noć svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 1, 2010 Laku noć svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted October 1, 2010 samo da pitam,sad sam prvi puta osvojio nagradu na expektu pa ne znam kome treba poslat podatke.tvicenti,dwiz,tuto ili netko drugi? usput,laku noć svima Gospodinu Dwizu, verovatno piše u odeljku "Put do nagrada". Quote Share this post Link to post Share on other sites