Davor_92 12 Posted October 6, 2010 http://www.24sata.hr/sport/cudesan-gol-anonimac-je-zabio-u-stilu-ibrahimovica/194279/ O vo mi je bio zadnji par jučer Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 6, 2010 Važi jedino komentar od m&m al ja nisam tenisačica http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 6, 2010 Dinamo Riga - PHX Coyotes Kog zanima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted October 6, 2010 ovo je u svako slucaju mnogo bitnije Ja sam se u svojih 30 i nešto kusur godina svašta nagledao kada su u pitanju komadi i lova... ali pošto je ovo ipak kladioničarski forum a neki "Mila" ili "Story" forum, ovdje ipak neću o utjecaja financija i automobila na ljepši spol. Umjesto toga, evo jedan prijedlog za danas: N.Y.Yankees - 1. inning - x Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 6, 2010 Dobro veće..... Ovdje u Murskoj Soboti je bilo lijepo gledati makedonske "kolo plesačice"....ma što si lud kakve ljepotice su bile.... Ej Bunka, dovedi vaše cure u Sloveniju.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 6, 2010 Dobro večer. Opet pad na kladi, vraćam se na stare staze Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 6, 2010 ..kako me sruši Aris na narodnom listiću da je to za nevjerovati!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 6, 2010 ..kako me sruši Aris na narodnom listiću da je to za nevjerovati!! nisi jedini bapti.....jebeni Aris!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 6, 2010 nisi jedini bapti.....jebeni Aris!! ..najviše me grize šta sam pogodio neke bjesne kvote i skinuo 7 parova i ovo kao najveći zicer puknem ko kruška!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 6, 2010 (edited) Kako sam se majstorski pokrio.Čekam ove debilne New Saintse i odigram pri 1-2 da Airbus daje više od 1.5 gola po kvoti @8+ i eto u 90+ penal za 2-2. Danas odličan dan Edited October 6, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites