Goran1 7 Posted October 6, 2010 Kako sam se majstorski pokrio.Čekam ove debilne New Saintse i odigram pri 1-2 da Airbus daje više od 1.5 gola po kvoti @8+ i eto u 90+ penal za 2-2. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Danas odličan dan Ja sam za danas odigrao solo na Dinamo Moskvu ( 73:72 ). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 6, 2010 Kako sam se majstorski pokrio.Čekam ove debilne New Saintse i odigram pri 1-2 da Airbus daje više od 1.5 gola po kvoti @8+ i eto u 90+ penal za 2-2. Danas odličan dan Svaka čast! Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted October 6, 2010 e nek sam i ja pogodio par. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted October 6, 2010 od danas navijam za kubance u odbojci!ne zato što sam ih igrao na kladionici pa pogodio nego zato što su oni jedina ekipa koja na ovom svjetskom prvenstvu nije kalkulirala,nisu nikome pustili utakmicu i nisu si naštimavali protivnike u nastavku natjecanja.potpuno zasluženo su prošli u polufinale i neizmjerno mi je drago zbog toga!nadam se da će otići do kraja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 6, 2010 Dobro veće..... Ovdje u Murskoj Soboti je bilo lijepo gledati makedonske "kolo plesačice"....ma što si lud kakve ljepotice su bile.... Ej Bunka, dovedi vaše cure u Sloveniju.... Letimo jos veceras ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 6, 2010 Laku noć svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites