roberth 15 Posted October 8, 2010 19:00 Gruzija - Malta /hand. 0:1/ TIP 1 @ 1,85 Expekt 7/10 Na stadionu Borisa Paihadzeja v Tbilisiju bo danes kvalifikacijska tekma med reprezentancama Gruzije in Malte.Odločil sem se,da bo reprezentanca Gruzije zmagala z lahkoto..... Obe reprezentanci igrata v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo v nogometu,ki bosta leta 2012 gostili gostiteljici Poljska in Ukrajina. Poleg teh dveh reprezentanc sta v skupini F še Hrvaška, Izrael, Grčija in Latvija. Gruzija pod vodstvom Temurja Ketsbaio je v prvih dveh krogih iztržila dve točki kar je nekako res lep uspeh. Najprej so gostovali v Pireju in proti Grčiji remizirali 1:1.Že v 3. minuti so povedli Gruzijci z 1:0,ko ga je dosegel gol Iashvilli Aleksandr, 18 minut pred koncem pa je izenačil Nikos Spiropoulos. Na drugi tekmi na domačem terenu so ponovno remizirali in sicer proti Izraelu 0:0. Malta je v kvalifikacijah začela zelo slabo in tudi pričakovano z obema porazoma....Soliden odpor so imeli v Izraelu pred 16.000 gledalci dosegli celo zadetek in s tem izenačili na 1:1. Varovanci Johna Buttgiega so nakoncu izgubili z 1:3 in največji strup za Maltežane je bil trikratni strelec Yossi Benayoun(Chelsea)....Na drugi tekmi na domačem nacionalnem stadionu v Ta'Qualiju ponovno izgubila proti vse boljšim Latvijcem z 0:2(Gorkšs in Verpakovskis).Zanimivost je ta,da je malteški vratar Andrew Hogg od 5 golov prejel kar 4 gole od kapetanov reprezentanc in lahko se obeta,da bo še tretji kapetan Kakha Kaladze kot obrambni igralec dosegel gol.... Moja napoved: Čeprav gruzijski (klubski) nogomet dobro spremljam sem zelo prepričan,da zmaga z najmanj 2 goloma razlike ne more uiti kajti vse drugo razen visoke zmage Gruzijcev je veliko presenečenje in zato so sposobni zadeti Iashvili, Kobiashvili, Dvalishvili in še in še.... Tip 1 z hand. 0:1 za Gruzijo!! Quote Share this post Link to post Share on other sites