Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozz....

Estonija - Slovenija TIP OVER 2,5 - 2,00

Makedonija - Rusija TIP 2 - 1,65

Hrvatska - Norveška (obje NE DAJU GOL) TIP YES - 1,73

Krka - Cedevita TIP 2 - 1,80

To su moji prijedlozi.....

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

1 listic

Turska 2,Spanija 2,Hrvatska U21 1X...

2 listic

Slovenija Under 2,5,Slovacka under 2,5 Rusija 2

Na 3 igram 5/6 i 6/6

Posted

I dalje ne piše do koliko treba početi postavljeni par

Ovo pitanje ne razumijem, pa ne mogu odgovoriti. Međutim, možda je ipak ovo odgovor na tvoje pitanje. Postavljaš na natjecanje par u jučerašnji topic (11.10.) iz npr. MLB u SAD koji počinje po našem vremenu danas (12.10.) u 04,30. Ti si mogao postaviti par na Expekt natjecanje najkasnije danas do 04,25. Isti princip postavljanja para na natjecanje vrijedi ukoliko se susret npr. iz košarke igra u Australiji.

Iskreno se zahvaljujem na prethodnim stručnim odgovorima odvjetniku BCF - baptisti.   :crossfingers:

Posted

dobar dan svima!

baptista nam se raspisao.bravo majstore!iako,ja bi nešto pridodao tim pravilima-najlakše objašnjenje bi bilo da par koji je postavljen na natjecanje MORA završit prije recimo 6 sati ujutro idućeg dana.i stvar riješena-ako se tom paru do recimo 6 sati ne zna konačni rezultat-isti se poništava.mislim,ne mora to bit točno 6 sati,može i 7,8...ali je bitno da se odigralo do tad i tad.

što se tiče današnih tipova,mene jako privlači 2 na slovence i ruse.estonija je dobila u beogradu samo zato što su srbi užas,inače su ti estonci stvarno slabi.jedna ozbiljnija ekipa nema problema sa njima i mislim da ne bi bilo loše probat stavit na susjede.rusi su odlični,unatoč domaćem porazu od slovaka,kada su gadno kiksali,vratili su se na pravi put pobjedom u gostima protiv sasvim solidnih iraca.mislim da su puno bolji od makedonaca...

Posted

baš htjedoh napisat da ako ne bude iznenađenja u današnjim utakmicama postajem milijunašhttp://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif,kad ono turci prime gol a irci ne mogu farskim otocima utrpat neki :uredu: