ronaldinjo 0 Posted October 13, 2010 pozdrav svima. pitanje za sve da li vi dobijate nagrade koje osvojite na ovom sajtu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 13, 2010 (edited) pozdrav svima. pitanje za sve da li vi dobijate nagrade koje osvojite na ovom sajtu? Da! Od 2006. Ovdje je popis svih dobitnika na bet-Club Forumu od 2006. Neke možeš i osobno kontaktirati! Edited October 13, 2010 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
ronaldinjo 0 Posted October 13, 2010 to je spisak dobitnika,a DA LI su nagrade urucene? I ja sam na tom spisku ali nagradu nisam dobio pa me zanima da li svinprodju kao ja ili stvarno dobiju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 13, 2010 to je spisak dobitnika,a DA LI su nagrade urucene? I ja sam na tom spisku ali nagradu nisam dobio pa me zanima da li svinprodju kao ja ili stvarno dobijuPrvi put čujem da netko nije dobio nagradu. Osobno sam dobio sve nagrade. Koju nagradu nisi dobio? Da li si kontaktirao Dwiza? Dal ima kakvih drugih problema vezano uz nagradu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 13, 2010 Toliko od Igokeje!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ronaldinjo 0 Posted October 13, 2010 jesam kontaktirao sam vise puta ali od nagrade nista. nisam dobio za masters 2009. trebao sam da dobijem 50e + poklon na kucnu adresu od kladionice expekt,pa mi je dwiz napisao da cu dobiti samo poklon i na kraju nista nisam dobio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 13, 2010 jesam kontaktirao sam vise puta ali od nagrade nista. nisam dobio za masters 2009.trebao sam da dobijem 50e + poklon na kucnu adresu od kladionice expekt,pa mi je dwiz napisao da cu dobiti samo poklon i na kraju nista nisam dobioNeki drugi razlog mora postajati zbog čega nisi dobio nagradu, jer 50€ nije novac kojeg Expekt ili Dwiz na neki način ne bi isplatili. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 13, 2010 dobro veće nakon 12 sati RADA!! umoran sam ko pas i sada bih na masažu....i kod mene su četiri cura i nijedna neće me zmasirati....( m@m??? imaš free for massage?? pls cash.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 13, 2010 idem na spavanje.....laku noć Quote Share this post Link to post Share on other sites
ronaldinjo 0 Posted October 13, 2010 voleo bih i ja da znam razlog zasto nisam dobio nagradu,ako mozes proveri pa javi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted October 13, 2010 jesam kontaktirao sam vise puta ali od nagrade nista. nisam dobio za masters 2009. trebao sam da dobijem 50e + poklon na kucnu adresu od kladionice expekt,pa mi je dwiz napisao da cu dobiti samo poklon i na kraju nista nisam dobio Paket je slan više puta, ali uvijek je vraćen nazad sa carine... Sada sam opet kontaktirao expekt, jer nema smisla više slati taj paket kad će vjerojatno opet biti vraćen. Vjerojatno će ti biti uplaćena novčana nagrada, ali o detaljima ću te obavijstiti putem PM kad sutra dobijem odgovor iz expekta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted October 13, 2010 idem na spavanje.....laku noć Quote Share this post Link to post Share on other sites