pirlo 0 Posted October 13, 2010 Pozdrav svima!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted October 13, 2010 Gde su otisli svi? Imam problem! Poslao sam CV u neke britanske kompanije i 2 od 3 odma pitaju koliko novca trazim ako radim za njih...jebote odma na pare udaraju...da im kazem da hocu 1000 eura na Expektu ili Bwin-u? Koju kladionicu odabrati pitanje je sad. :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted October 13, 2010 Alo Pirlo gde si? Uzeo pare na h2h pa te nema. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted October 13, 2010 Pozdrav svima! Igokea popusi veceras....steta zbog mnogih, koji su igrali na njih, ali meni je drago hehe Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted October 13, 2010 Gde su otisli svi? Imam problem! Poslao sam CV u neke britanske kompanije i 2 od 3 odma pitaju koliko novca trazim ako radim za njih...jebote odma na pare udaraju...da im kazem da hocu 1000 eura na Expektu ili Bwin-u? Koju kladionicu odabrati pitanje je sad. :P Glasam za Expekt!!! Laku noć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted October 13, 2010 pozdrav svima. pitanje za sve da li vi dobijate nagrade koje osvojite na ovom sajtu? DA, ja sam licno dobio nagradu na ovom forumu, kao i moje kolege sa posla (Dinno i Almiric), tako da forum radi perfektno i odlicna je raja na njemu @Almiric: prosao si na Nymburku, ali smo pali na Igokei, sjecas se da sma ti i hend 2 na Siroki preporucio Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted October 13, 2010 u zadnjih par tjedana mi prilično dobro ide ovo prognoziranje derbija(koje naravno na kraju ne uplatim ),kao što je večeras bio taj zagreb u košarci,pa me poslušajte koji put dok mi još traje ova serija.nadam se da će malo duže potrajat .barem vi uzmite neki euro kad već ja neću... što se tiče isplaćivanja nagrada,jednom sam do sada osvojio nagradu i sve je uredno uplaćeno,nije bilo nikakvih problema.koliko sam do sada čuo,nikada nitko nije imao problema s tim,ovo je valjda prvi puta da se to desilo.ne znam... laku noć svima!na spavanje pa sutra u nove pobjede http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 14, 2010 Gde su otisli svi? Imam problem! Poslao sam CV u neke britanske kompanije i 2 od 3 odma pitaju koliko novca trazim ako radim za njih...jebote odma na pare udaraju...da im kazem da hocu 1000 eura na Expektu ili Bwin-u? Koju kladionicu odabrati pitanje je sad. :P To je jako ozbiljno pitanje koje pokazuje koliko ocjenjuješ svoje sposobnosti pa se nemoj pravit skroman.Budi realan, svatko zna koliko vrijedi.Jedino u HR se retardi nađu uvrijeđeni kad pitaš za plaću Quote Share this post Link to post Share on other sites