jesenjin 0 Posted October 14, 2010 dobar dan svima! danas je baš loša ponuda,ne znam šta bi stavio,ništa mi se ne sviđa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted October 14, 2010 Nekada je lakse pogoditi tiket kada je losa ponuda Dobar dan svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted October 14, 2010 Nekada je lakse pogoditi tiket kada je losa ponuda Dobar dan svima Slazem se i meni vise odgovara kada je losa ponuda, jer u dobroj ponudi ne znam ni sta da odigram hehe Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted October 14, 2010 Di si naso ovolku kvotu majketi,daj nama tu kladionicu koja to nudi!! Hrvatska lutrija!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted October 14, 2010 Za danas sam izabrao Kvitova 1 i singapusrka liga Etolie 1, pa vidjet cemo. Cini mi se 2 najsigurnija para. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted October 14, 2010 Dobar dan svima....Juce su me zene u LS rasturile,nadam se da cu danas imati vise srece sa istima.....A ima finih meceva zaista Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted October 14, 2010 Dobar dan svima....Juce su me zene u LS rasturile,nadam se da cu danas imati vise srece sa istima.....A ima finih meceva zaista ima da, pazi kako biras Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 14, 2010 Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted October 14, 2010 Nadal gubi u prvom setu!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted October 14, 2010 Evo jedan za tebe Marc Selby - Markus Fu 1, kvota oko 1.60 Hvala lijepo..gdje ovo nadje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 14, 2010 Hrvatska lutrija!!!!! Ispricavam se, ja sam ocito nesto drugo vidio jutros,izgleda da je bila slaba kava.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted October 14, 2010 Nadal - Melzer 1:6 prvi set Ispricavam se, ja sam ocito nesto drugo vidio jutros,izgleda da je bila slaba kava.. nemas brige tu smo da si pomognemo! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted October 14, 2010 Hvala lijepo..gdje ovo nadje? U kladionici Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted October 14, 2010 Jao Kvitove, pojma nema....odera je ova njemica Quote Share this post Link to post Share on other sites