Tuto 157 Posted June 23, 2006 Prijedlog današnjih parova. 13:15 - Mario Ančić (CRO) - Marcos Baghdatis (CYP) - Betandwin Moj tip: Ančić - 1.25 - 8/10 Moj tip: 3 seta - 1.95 - 7/10 Ove godine Mario je dobio Baghdatisa 2:1, a dobio ga je jednom i lani 2:0. Mario je lanjski pobjednik ovog turnira, a po pokazanim igrama na ovom turniru ulazeći sa svakim susretom u bolju formu, sa pravom očekuje da ga osvoji i ove godine. Jedino šta ga mo Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 23, 2006 Evo da ne bi bilo da te nitko ne prati, stavio sam manju svoticu na tvoje 8/10 ! S time da znaš da su na GB na 3 seta koefi. 2.22 ! A na pobjedu Ančića: 1.36, tako da na kojoj god to kladi ti gledao, to je kra Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 23, 2006 Ma, ne treba nitko mene da prati, ja sam sebe najbolje čuvam. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 23, 2006 A, hebi ga, bez starca, nema udarca. Ja sam napisao tko je favorit (Bjorkman) i napisao sam zašto idem na Seppija. Sorry. Share this post Link to post Share on other sites