Davor_92 12 Posted October 25, 2010 SCR Altach-WAC St.Andra tip 1 @ 1.65 Altach je druga ekipa austrijeske druge lige, a tamo će i ostati do kraja sezone zato jel su prejaki za ovu ligu, a natječu se sa Admirom, kojoj je sponzor jedna od najvećih austrijskih kladionica, i koja ove sezone jednostavno mora ući u prvu ligu, što će i učiniti. Altach kod kuće ima skor 6-1-0, i od zadnjih 6 utakmica su dobili 5, uz jedan poraz. St. Andra je dobro ušla u sezonu, na trećem su mjestu, ali u zadnjih 6 utakmica u ostvarili jednu pobjedu, jedan neriješeni rezultat i čak 4 poraza. Altach bi se ovom pobjedom odlijepio na čak 11 bodova od prvih pratitelja, St. Andre, i dojma sam da će to i učiniti, i pokušati se uključiti u utrku za prvim mjestom, što mislim da nemogu dostići. Prošle sezone su bili 3. u ligi, sa samo 3 boda zaostatka za prvoplasiranom momčadi, i vide se njihove ambicije za prvom ligom, za što će se, bojim se, morati boriti iduće sezone, ali ne vidim razloga zašto sad nebi dobili St. Andru koja je u krizi nakon dobrih rezultata s početka sezone. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted October 25, 2010 Orebro - Brommapojkarna tip 1 @ 1.55 Orebro je treća ekipa švedske lige, sa domaćim skorom 10-0-3, dok je Brommapojkarna na posljednjem, 16. mjestu. Brommapojkarna igra koliko-toliko dobro kod kuće, ali su u gostima katastrofa. Imaju skor 1-4-8 iz 13 odigranih gostujućih susreta, i mislim da pobjeda Orebra nebi trebala doći u pitanje. Uposljednjih 6 utakmica Orebro ima 3 pobjede, 1 remi i 2 poraza, ali treba napomenuti da su 3 od posljednja 4 susreta dobili, dok Brommapojkarna ima 1 neodlučenu i 5 poraza. Sve osim pobjede domaćina bilo bi veliko iznenađenje danas. Quote Share this post Link to post Share on other sites