hsammer 2 Posted November 10, 2010 (edited) Newcastle - Blackburn tip 1 (2.00 - 4.38) Nisam morao da brinem u vezi svoje opklade u Azijskom hendikepu na Njukasl protiv Arsenala. Ja bih zaradio i da je Arsenal pobedio sa jednim golom razlike no oni nisu bili ni blizu toga. Venger je bio u pravu posle meča. On je rekao da je Njukasl postao zrela ekipa koja je veoma fizički jaka. Kvota za pobedu domaćina je jako primamljiva (2.00). Izgleda da kladionice očekuju nekakvu negativnu reakciju od strane Njukasla posle nedavnih pobeda nad Sanderlendom i Arsenalom. Blekburn je usled povrede ostao bez napadača Bendžanija tako da on neće igrati na ovom meču. Ni Hađi-Dijuf najverovatnije neće igrati. I dalje nema Nzonzija, Grele ni Endruza. D. Dan je konačno 100% spreman. Kao što sam već rekao kvota za pobedu domaćina je baš primamljiva. Wigan - Liverpool tip2 (5.12 - 1.80) Domaćin se sada nalazi u zoni ispadanja posle jednog niza utakmica bez pobede. Izgleda da oni igraju protiv Liverpula u najgorem trenutku. Pre samo dve nedelje Hodžsonovom Liverpulu ne bi odgovaralo gostovanje na JJB Stadionu no posle četiri vezane pobede pretpostavljam da se igrači Liverpula raduju ovom meču. Mislim da se trenutno Viganu ne igra JJB stadionu. Pošto se Kujt vratio u postavu a Tores i Džerard postižu golove onda mislim da bih morao da se kladim na Liverpul na ovom meču. G. Džonson i Kirgijakos će možda propustiti ovaj meč. Budite sigurni da će kvota za pobedu gostiju početi da pada. Već je od ponedeljka pala sa 2.00 na 1.80. Manchester City - Manchester United tip1 (2.80 - 2.91) Ne vidim kako Siti može da izgubi na ovom meču. Bez Runija, Nanija, Gigsa i Valensije Junajted će biti isuviše oslabljen ofanzivno, bar je tako moje mišljenje. Nekoliko igrača Junajteda je zahvatio neki virus u Turskoj prošle nedelje no neću previše pričati o tim glasinama. Znate već Fergusona i njegov Junajted. On voli da se igra umnih igara pred važne mečeve. Siti je usled suspenzije ostao bez Balotelija za ovaj meč. To nije kraj sveta za njih. Bilo bi gore da Tevez ne igra. Da li ste videli klupu za rezervne igrače Sitija za vikend? Milner, Adebajor, Ričards i Kolarov su bili na klupi. Ja bih se u svakom slučaju kladio na pobedu Sitija na ovom meču no ako se kojim slučajem na primer Nani pojavi u postavi Junajteda onda ću smanjiti ulog. Edited November 12, 2010 by hsammer Quote Share this post Link to post Share on other sites
delpjero 2 Posted November 10, 2010 20:45 Wolves - Arsenal 2 @1.60 expekt 10/10 dali je arsenal konacno slozio kockice i dali je spreman za borbu koja donosi titulu videcemo veceras jer bas ovakvi mecevi donose titule a ja mislim da je vengerov tim konacno spreman i za taj korak. van persi se vraca uz standarne nasrija, farbergasa, arsavina, volkota, songa, klisija,,, arsenal je kompletan (od bitnijih igraca nedostaje samo Vermaelen iz odbrane) i posle nedeljnog poraza od njukastla bice silno motivisani da dokazu da je to bio samo los dan. trenutno su treci sa nadoknadivih 5 bodova razlike i kao sto rekoh nisu dugo bili ovako konkurentni celziju i mancesteru. skor izmedju ova dva tima je 0-0-6 na strani gostiju i stvarno ne vidim kako ekipa u kojoj igra milijas moze da zaustavi silni arsenal. arsenal mora da dobije i iz razloga sto u narednom periodu ima izuzetno tezak raspored jer u narednih 7 kola igraju i sa mancesterom i sa celzijom ali i sa evertonom, aston vilom, totenhemom.. moj tip je dvojka i to ubedljiva. srecno svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted November 12, 2010 Newcastle - Blackburn tip 1 (2.00 - 4.38) 1-2 Nisam morao da brinem u vezi svoje opklade u Azijskom hendikepu na Njukasl protiv Arsenala. Ja bih zaradio i da je Arsenal pobedio sa jednim golom razlike no oni nisu bili ni blizu toga. Venger je bio u pravu posle meča. On je rekao da je Njukasl postao zrela ekipa koja je veoma fizički jaka. Kvota za pobedu domaćina je jako primamljiva (2.00). Izgleda da kladionice očekuju nekakvu negativnu reakciju od strane Njukasla posle nedavnih pobeda nad Sanderlendom i Arsenalom. Blekburn je usled povrede ostao bez napadača Bendžanija tako da on neće igrati na ovom meču. Ni Hađi-Dijuf najverovatnije neće igrati. I dalje nema Nzonzija, Grele ni Endruza. D. Dan je konačno 100% spreman. Kao što sam već rekao kvota za pobedu domaćina je baš primamljiva. Wigan - Liverpool tip2 (5.12 - 1.80) 1-1 Domaćin se sada nalazi u zoni ispadanja posle jednog niza utakmica bez pobede. Izgleda da oni igraju protiv Liverpula u najgorem trenutku. Pre samo dve nedelje Hodžsonovom Liverpulu ne bi odgovaralo gostovanje na JJB Stadionu no posle četiri vezane pobede pretpostavljam da se igrači Liverpula raduju ovom meču. Mislim da se trenutno Viganu ne igra JJB stadionu. Pošto se Kujt vratio u postavu a Tores i Džerard postižu golove onda mislim da bih morao da se kladim na Liverpul na ovom meču. G. Džonson i Kirgijakos će možda propustiti ovaj meč. Budite sigurni da će kvota za pobedu gostiju početi da pada. Već je od ponedeljka pala sa 2.00 na 1.80. Manchester City - Manchester United tip1 (2.80 - 2.91) 0-0 Ne vidim kako Siti može da izgubi na ovom meču. Bez Runija, Nanija, Gigsa i Valensije Junajted će biti isuviše oslabljen ofanzivno, bar je tako moje mišljenje. Nekoliko igrača Junajteda je zahvatio neki virus u Turskoj prošle nedelje no neću previše pričati o tim glasinama. Znate već Fergusona i njegov Junajted. On voli da se igra umnih igara pred važne mečeve. Siti je usled suspenzije ostao bez Balotelija za ovaj meč. To nije kraj sveta za njih. Bilo bi gore da Tevez ne igra. Da li ste videli klupu za rezervne igrače Sitija za vikend? Milner, Adebajor, Ričards i Kolarov su bili na klupi. Ja bih se u svakom slučaju kladio na pobedu Sitija na ovom meču no ako se kojim slučajem na primer Nani pojavi u postavi Junajteda onda ću smanjiti ulog. Quote Share this post Link to post Share on other sites