Jump to content
Sign in to follow this  
mystery023

11.11.2010.

Recommended Posts

Supersport

Melzer J. - Ferrer D. 1@2.00 :uredu:

Melzer na kraju svoje najbolje sezone ima još uvik malu šansu za masters, tj. final 8, ali samo ako osvoji ovaj turnir. za što su šanse male, ali dok je u ovakvoj formi sve je moguće.

S druge strane, Ferrer je samim plasmanom u 1/16 finala osigurao završni turnir, što sa njega u potpunosti skida imperativ pobjede. A i bez toga, s obzirom na njegovu formu moj tip bi bio Melzer, koji je pregazio GIralda u prošlom kolu, dok se Ferrer mučio i jedva pobijedio Fogninija. Mislim da drastičnu promjenu forme nećemo vidit danas ni od jednoga, tj. Ferrer će teško podići svoju igru protiv jednog all-round igrača kakav je Melzer postao.

Murray - Čilić 1@1.30 :uredu:

2:0@1.70 :nije:

-3,5@1.60 :nije:

Mala kvota, ali s obzirom na Čilićevu formu, čudi me da nije i manja. Marin u svakom meču u zadnjih par mjeseci ima rupe u igri koje traju barem 1 set. Nevjerojatno je kako loše tempira formu, ali mislim da je tu stvar i u psihi. Protiv Stakhovskog je cili drugi set servirao ispod 50% prvog servisa, da je na drugoj strani bio imalo bolji igrač završio bi taj set puno prije pa bi se Marinova kriza nastavila u odlučujućem setu. Danas protiv sebe ima puno boljeg igrača, koji isto nije u nekoj formi, ali i takav mislim da je nepremostiva prepreka za Čilića, koji jednostavno ne može odigrat 2 seta u dobrom ritmu. Čiliću ovaj turnir ne znači puno, kraj je sezone, ne može ni naprid ni nazad, dok Murray mora polako dizati formu i igru za završni turnir. Po meni lagana jedinica, hendikep vrlo vjerojatan, rezultat 2:0 skoro pa siguran

Od tipova bez detaljnih analiza, probao bi:

Davydenko - Berdych 2@1.85 :nije: (supersport) Berdych je strašan talent, prvo kolo je bio nezaustavljiv, nije ni Davydenko u prvom kolu zaostajao ali mislim da je forma i imperativ pobjede na strani Čeha unatoč negativnom skoru s Davydenkom, koji se ove sezone ipak nije uspio vratiti u formu u kakvoj je bio prije ozljede.

Soderling - Wawrinka 1@1.55 :uredu: (expekt), Soda je napokon počeo dostizati formu koja ga je dovela u top 5, ali bi ja čak radije lupio over 22,5@1.65 ili Wawrinka +1,5@1.55 (uzima set), jer nije ni Wawrinka za baciti, pogotovo u trenutnoj formi.

Edited by mystery023