mystery023 1 Posted November 12, 2010 (edited) Roddick A.-Soderling R. 1@1.90 Roddick na ovom turniru još nije ni set izgubio, na prošlom turniru je bio bez izgubljenog seta do polufinala ali je onda naletio na fedexa. Ozljeda je definitivno iza njega, servis mu je dobroj razini, ne da ga nitko nije brejknuo nego mislim da nije dao nijednu šansu za break protivnicima, dakle jako teško gubi svoj servis. Soderling je također bio ozlijeđen, samo što je njegov oporavak trajao malo duže. Iako je u prvom meču deklasirao Simona i prošetao se, u drugom meču ga je Wawrinka ipak namučio, što ipak pokazuje da još nije optimalno spreman. Još ga nitko nije testirao do granica mogućnosti, a mislim da to Roddick danas može i hoće, i da će Soderling tu puknuti. Na zadnja 4 turnira je naletio na igrače koji teško gube svoj servis (2xFerrer koji je u lošoj formi, Fedex i Mayer) i izgubio, ali i pokazao da nema još snage za jake i duge mečeve jer je brzo ostao bez snage. Tu će najviše doći do izražaja Roddickova napadačka igra i tu za mene nema sumnje u ishod Od tipova bez analize: Berlocq - Junqueira 1@1.35 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif lagani zicer, Berlocq u drugom dijelu sezone rastura ove slabije turnire (osim u tjednima koji prethode velikim turnirima kad se ne želi forsirati) tako da bi i tu trebao dogurate minimalno do finala Murray - Monfils 1@1.40 Od svih ovih najmanje vjerojatan i s najmanjim koeficijentom, ali može se probati, Murray ne leži monfilsu na hardu, jučer protiv čilića je izgledao kao da se nimalo nije umorio (pogotovo kad se pogledaju winneri u zadnjem setu), Monfils se namučio protiv Verdasca, a osim pobjede pred domaćim navijačima nema nekog posebnog motiva. Murray se diže za završni masters i ovaj turnir mu je i po njegovim izjavama jako važan iako je u slabijoj formi, pa bi ja tu probao i over 22,5@1.85 i rezultat 2-1@3.60 za Murraya Davydenko - Llodra 2@1.85 tu tražim iznenađenje koje to zapravo nije. Berdych je pokazao kako treba igrati protiv Davydenka, samo mu je nestalo snage u odlučujućem trenutku nakon čega ga je rus lagano pregazio. S druge strane Llodra je dobio Đokovića odličnim kretanjem i brzinom, očito mu ne fali snage ko Berdychu tako da mislim da će dobiti oporavljenika Davydenka http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_bag.gif Edited November 13, 2010 by mystery023 Quote Share this post Link to post Share on other sites