mostovoj 44 Posted November 14, 2010 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted November 14, 2010 link ne radi J.. Petrova šugavog Jbg, Vettel zasluženo Na toj je stranici bio podatak da je jućer navećer 30 minuta prije utakmice Split - Dinamo, ukupno uplaćeno 18 miliona Kuna ( Supersport, HL, Fortuna, PSK, Germanija ) na točan rezultat ( 0:1 ). Svi znamo kako je tekma završila... a navodno su kladionice pokrenule istragu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2010 Udinese momentalno razbija Lecce 4:0.Kad se sjetim Beniteza od neki dan, mrak mi padne na oči. Večeras mora dobit Inter, u svakom drugom slučaju veselim se Rafinom odlasku Na toj je stranici bio podatak da je jućer navećer 30 minuta prije utakmice Split - Dinamo, ukupno uplaćeno 18 miliona Kuna ( Supersport, HL, Fortuna, PSK, Germanija ) na točan rezultat ( 0:1 ). Svi znamo kako je tekma završila... a navodno su kladionice pokrenule istragu... Zanimljivo.Ma da mi Splićani nisu izgledali da ne žele dat gol. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2010 Mladost se poigrava s Partizanom Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 14, 2010 Dobar dan ekipi Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted November 14, 2010 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2010 (edited) Jel prenosi tko Inter večeras? Edited November 14, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 14, 2010 Veče http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/81Bet-Club_forum.gif ..na brzinu odigo jedan triplić..Galatasnajper,Real i Benficu!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted November 14, 2010 Ipak, gledajući celu sezonu Weber je više zaslužio titulu., al' ko te pita... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2010 Ipak, gledajući celu sezonu Weber je više zaslužio titulu., al' ko te pita... Bar je bila zanimljiva sezona Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted November 14, 2010 Sprema se jedno od najvećih iznenađenja ovog tjedna: Chelsea-Sunderland 0:2 ( 65 minuta ) http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted November 14, 2010 Sprema se jedno od najvećih iznenađenja ovog tjedna: Chelsea-Sunderland 0:2 ( 65 minuta ) http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif puno ljudi će mi se sad smijat,ali jedina dva kluba za koja navijam u engleskom prvenstvu su bolton i sunderland.što se tiče ove utakmice,istina je da sam odigrao na chelsea,ali mi je neizmjerno drago što ću tu past.ne volim taj chelsea ni vidjet! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 14, 2010 Ovako dobru asistenciju Ashley Colea dugo nisam vidio Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted November 14, 2010 daj netko nek se proba povezat sa bwinom.meni nemože učitat stranicu.piše mi greška 500 Quote Share this post Link to post Share on other sites