EXERBET 1 Posted November 15, 2010 Good night!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted November 16, 2010 Kakvo razbijanje Wash od strane File.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 16, 2010 Kakvo razbijanje Wash od strane File.... Čekam ih over 42.5, nema šanse da ne dođeNe mogu nać valjan stream, iptv mi maknuo ESPN Americu.Žao mi je što nisam odigrao jači over Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted November 16, 2010 (edited) Čekam ih over 42.5, nema šanse da ne dođe Ne mogu nać valjan stream, iptv mi maknuo ESPN Americu.Žao mi je što nisam odigrao jači over Evo skoro ti vec doslo,ne sekiraj se.....Ja na 35-0 opalim masno na betu da Fila dolazi prva do 40 poena,evo sad 35-7,pa napad Wash...Nadam se da nece biti nekih cuda I evo 35-14,sad vec nervoza krece ,a tebi je lagano usao over,polovinom 2 cetvrtine Edited November 16, 2010 by Zizu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 16, 2010 I dodje Laku noć Idem leć i slušat tekmu, bole me oči od streamova gdje su pikseli veći od igrača Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted November 16, 2010 Laku noć Idem leć i slušat tekmu, bole me oči od streamova gdje su pikseli veći od igrača Ma resi neki satelit,dreambox,pa uzmes CS jos,i bas te briga,nema da bole oci Quote Share this post Link to post Share on other sites