Tuto 157 Posted June 25, 2006 Dobar dan! Ovaj uvod pišem ponovo. I čini mi se da ću ponovo sa nekim na ovom forumu zaratiti (on zna), ali ovaj put idem do kraja. Razlog, izbrisani prvi post od jutros kada sam otvorio ovu temu. Sada čekam da vidim šta će biti dalje, a onda krećem u boj. Sretno svima u izboru doga Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted June 25, 2006 Taj on sam vjerovatno ja, no ovo je totalna debilana da to pišeš pod Live, što apsolutno nema veze s ičime !!! Današnji dan sam skoro pa prvi puta ne kriv !!! Odaberem 3 tipa, koja sam ajmo reči preanalizirao: B36 Torshavn v IF Fuglajordur (Torshavn) Young Lions v Gombak United (Young Lions) England v Ecuador (England) Koeficijent je preko 2.4 bio ! No zakasnio sam na young dok sam odre Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted June 25, 2006 meni su baš dobri uvodi od tuta kad veli vrijeme i osvrt - bilo bi dobro i da se neko javi iz drugih mjesta isto tako - nema veze s osobom. Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted June 25, 2006 Ja se već dugo ne kladim... Zanimljivo je da svi besplatni tipovi koje dobijem od neke piramide za svjetsko pro Share this post Link to post Share on other sites