Crni 23 Posted November 18, 2010 Dobar dan svima i uspešan Quote Share this post Link to post Share on other sites
cr7 0 Posted November 18, 2010 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 18, 2010 Dobar dan svima!!! Hvala C4nton4 za sinoćnje podsećanje! Pa kad smo tako lijepo čekali jedan drugoga za postavljanje tipa, bilo bi šteta da se duel nije održao Dobar tip.Ja sam svoj imao na tiketu po manjoj kvoti, al nije bilo suđeno. Dobar dan svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 18, 2010 Pozdrav do večeras Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 18, 2010 Vidim da dosta igraca na forumu favorizuje Zalgiris veceras, meni bas mirise na suprotno..... i mislim da Radnicki u odbojci nece ni veceras osjetiti slast pobjede u Ligi Prvaka jer se radi o sve mladjim igracima koji nemaju neko evropsko iskustvo, vase misljenje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 18, 2010 izgleda mi zanimljivo utakmica Lige Prvaka u rukometu, grupa gdje su Bosna i Zagreb.... danas igraju HCM Constanta - St. Petersburg HC, i jako je mala kvota na domacina (1.25). Ja sam stavio novac da rusi nece izgubiti sa 4 ili vise razlike, jer je rijec o podjednakim ekipama koje se (uz Bosnu) bore za preostalo 4 mjesto u grupi koje vodi dalje u top 16 lige prvaka. Rumuni imaju iskustvo igranja lige prvaka dok rusima iza ledja stoji Vladimir Putin Quote Share this post Link to post Share on other sites
ronaldinjo 0 Posted November 18, 2010 pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted November 18, 2010 Vidim da dosta igraca na forumu favorizuje Zalgiris veceras, meni bas mirise na suprotno..... i mislim da Radnicki u odbojci nece ni veceras osjetiti slast pobjede u Ligi Prvaka jer se radi o sve mladjim igracima koji nemaju neko evropsko iskustvo, vase misljenje? Pozz... Gledao sam odbojkaše Radničkog na turniru u Murskoj Soboti....potpuno sam bio iznenađen,da igraju u Ligi prvaka ali na turniru to nisu zaslužili....Posvem mlada ekipa i neznam tko je uopće nosilac igre....Ja sam igrao na expektu čistu 2.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted November 18, 2010 Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted November 18, 2010 dobro vece Ima veceras veoma zanimljiv par to je svedski hokej Lulea, smatram da je kvota od 1,70 poklon Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted November 18, 2010 http://www.index.hr/sport/clanak/cibona-u-mraku-iskljucena-im-struja-od-ponedjeljka-upitna-buducnost-kluba/524169.aspx Da li je to kraj .... ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted November 18, 2010 ma predivno,jadni katar u nogometu mi odnese pola iznosa sa bwina,a još jadniji rusi u rukometu mi odnijeli i drugu polovicu.e neću ništa uplaćivat pa da je ne znam šta! Quote Share this post Link to post Share on other sites
master2801 1 Posted November 18, 2010 dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
liliputanac 0 Posted November 18, 2010 dobar dan pozzzz kod mene vece Quote Share this post Link to post Share on other sites