Tuto 157 Posted November 23, 2010 (edited) Dobro jutro ekipica! Sirec ili ja. Tko će prije BC Cafe otvoriti? Uspjeha i danas! Edited November 23, 2010 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted November 23, 2010 dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted November 23, 2010 Kako sam ja majstor da od lepog dana napravim ocajan....Umesto da uzivam uz MNF,ja se zezam sa japancima 2,i sve sto sam napravio + u jucerasnjem danu,na ta 2 meca sjebem... Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted November 23, 2010 Sretno danas... Liga sampiona je na rasporedu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted November 23, 2010 Dobar dan!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted November 23, 2010 Dobro jutro ekipica! Sirec ili ja. Tko će prije BC Cafe otvoriti? Uspjeha i danas! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif Moga sam ja al nisam htio Puno sreče danas svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 23, 2010 Dobar dan Hocemo li danas da satsavimo jedan dobar tiket zajednickim snagama, ima ove lige sampiona mozda bi tu nesto se moglo iskopati dobro Quote Share this post Link to post Share on other sites
adisbega 0 Posted November 23, 2010 Sretno svima danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 23, 2010 dobar dan svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted November 23, 2010 Dobar dan Hocemo li danas da satsavimo jedan dobar tiket zajednickim snagama, ima ove lige sampiona mozda bi tu nesto se moglo iskopati dobro http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif evo moj prvi par na zajednickom tiketu Chelsea - Zilina - oba tima ne daju gol Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted November 23, 2010 dobar dan kod mene kisa lije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted November 23, 2010 evo moj prvi par na zajednickom tiketu Chelsea - Zilina - oba tima ne daju gol Mislis na tip gost ne daje gol, verovatno je i veci koeficijent nego da jedan od timova ne daje gol. KOd mene je koeficijent ba Zilina ne da gol 1.5, a oba tima ne daju gol 1.45 Quote Share this post Link to post Share on other sites