Jump to content
Sign in to follow this  
hsammer

23.11.2010

Recommended Posts

Roma - Bayern Munich 1 (1.93 - 4.33) 3-2 :nije:

Postoji velika mogućnost da sutra ne vidimo baš najbolju partiju Bajerna. Mada se tako nešto skoro nikada ne može videti od strane bilo koje Nemačke ekipe. Oni obično ne odustaju od mečeva bez bar neke vrste otpora.

F. Riberi bi navodno trebao da igra od početka meča za Bajern ali za njih neće igrati Švajnštajger, Van Bomel, Kloze, Olić i Roben. Švajnštajger i Van Bomel su novi povređeni igrači.

Roma, neporažena na sedam mečeva, na ovom meču može da računa na De Rosija i Risea. Oni nisu mogli da igraju protiv Udinezea za vikend. Tadei i Perota su i dalje povređeni.

Kladionice su adekvatno reagovale tako da je pala kvota na pobedu domaćina. Verovatna pobeda domaćina.

 

 

 

 

Ajax - Real Madrid - oba tima daju go (3.25 - 2.32) 0-4 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif

Najnovije kvote: domaćin - nerešeno - gost Sledeći meč Reala posle ovoga je naravno El klasiko a to bi bez svake sumnje moglo da bude korisno za Ajaks. Već znamo da će Kedira, Karvaljo i Iguain biti odmoreni sutra no ja ne bih bio iznenađen ako bi Murinjo napravio još nekoliko izmena za meč u Amsterdamu.

Ajaks ima dva igrača sa manjim povredama, Emanuelsona i Anitu, a obojica igraju po levoj strani. Izgleda da će Anita ipak igrati ali bi Sulejmani mogao da zameni Emanuelsona na levom krilu.

Ajaks je odigrao 0-0 sa PSV-om za vikend. Oni su morali da pobede na tom meču ali nije loše ispalo ni to što nisu primili gol.

Biće teško Ajaksu da spreči Ronalda i Benzemu da postignu neki gol no ja očekujem golove i od strane Ajaksa.

Oba tima daju go!

 

 

 

 

 

Braga - Arsenal 2 (4.33 - 1.95) 2-0 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif

Najnovije kvote: domaćin - nerešeno - gost Braga je u lošoj formi. Oni su izgubili poslednja tri prvenstvena meča i oni sve više padaju na tabeli.

No njihove dve pobede nad Partizanom su im obezbedile mogućnost da prođu u dalju fazu takmičenja no oni će morati da ostvare pobedu na ovom meču. Teško je očekivati pobedu Brage sutra. Njihovi nedavni porazi u prvenstvu su bili od slabijih ekipa a da bi pobedili Arsenal u Evropskom meču morate biti u dobroj formi.

Mada ni Arsenal nije najpouzdanija ekipa trenutno. Izgleda da njihovi igrači imaju problem da ostanu koncentrisani. To bih isto mogao da kažem za igrače M. Junajteda ove sezone. To je čudan novi fenomen u Premijer ligi, to što igrači imaju probleme sa koncentracijom.

Arsenal će odmoriti Aršavina i Van Persija ali bi N. Bendtner i K. Gibs trebali da igraju na ovom meču.

Podržaću pobedu gostiju.

 

 

 

 

Partizan Belgrade - Shaktar Donetsk 2 (5.90 - 1.73) 0-3 :tzare:

Najnovije kvote: domaćin - nerešeno - gost Partizan sa velikom lakoćom postiže golove u domaćem prvenstvu i oni su postigli jedanaest golova na poslednja tri meča. Oni imaju skor 11-1-1 u prvenstvu no posle dva poraza od Brage oni ne mogu više ništa da očekuju u Ligi šampiona.

Ja sumnjam u njihovu motivisanost protiv veoma dobre ekipe Šahtjora. Možda je Partizan odigrao svoj najbolji meč u ovoj grupi na gostovanju Šahtjoru kada su izgubili sa 0-1.

Tomić i Šćepović su odstranjeni iz ekipe Partizana iz disciplinskih razloga.

Šahtjor ima skor 16-1-1 u Ukrajinskom prvenstvu i oni još uvek imaju šansu da budu prvi u ovoj grupi.

Biće pobeda gostiju ili 3+.

Edited by hsammer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chelsea - Zilina

Over 3,5 gola

 

Čelsi u Londonu, na svom ’Stamford Bridžu’, igra protiv Žiline, poslednjeplasirane ekipe u E grupi. ’Plavci’ su već ovezbedili prolaz u narednu fazu takmičenja, dok Slovaci još uvek pokušavaju da osvoje prve bodove U LŠ. U drugoj utakmici u grupi Spartak, od 18.30, u Moskvi igra protiv Olimpika iz Marseja. U tom meču se očekuje velika borba s obzirom da obe ekipe trenutno imaju po šest bodova, pa bi pobeda predstavljala veliki korak ka plasmanu u drugu fazu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:30, Spartak M.-Marseille , tip 2 @ 2.70, expekt, 10/10

 

ekspedicija iz marseja je stigla u moskvu i u svim izjava zrace optimizmom i reseni su da idu na tri boda danas. tri boda su im preko potrebna jer u poslednjem kolu igraju protiv celzija a i da ne igraju gubitkom ovde bodova izgubice prolaz dalje. a to nikako nebi zeleli jer ove sezone osim prvenstva u kojem guraju sasvim dobro cilj je i u ligi sampiona dogurati sto dalje. ekipa je sacuvana, dovedena su pojacanja koja su nedostajala i stvorena je prava takmicarska ekipa koja je spremna po mom misljenju i mnogo vise da pruzi od pobede u moskvi. manje vise su kompletni i zinjak, luco gonzales,brandao, remy, mbia, diavara, heinze, valbuena i ostali igraci mogu i moraju ove sezone da doguraju sto dalje.

ovo im je utakmica sezone i najvazniji mec u dosad tako da ako danas uprskaju uprskace i sezonu. lepa kvota ali i po mom misljenju prevelika i steta je ne okusati srecu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...