delpjero 2 Posted December 2, 2010 vreme: 19:00 Par: PSG - Sevilla Tip: X kvota: 3.20 kladionica: BET365 utakmica u kojoj ni jedna ekipa nesme sebi da dozvoli poraz i mislim da nereseno svima odgovara i ako se u poslednjih pola sata udje sa miroljubivim ishodom nece ni jedni ni drugi rizikovati da izgube jer taj bod donosi im u poslednjem kolu prednost u odnosu na dortmund. u tom slucaju ce u poslednjem kolu sevilji biti dosta bod protiv borusije kuci a parizu pobeda protiv nejakih karpata. tako da je ovde po meni scenarij vec napisan. u prvom kolu je psg dobio sevilju u gostima sa 1:0 ali je posle toga sevilja zaredjala sa tri pobede i ovde sa bodom oni ostavljaju psg da u poslednjem kolu odlucuje o svojoj sudbini kao i oni sto ce. znaci miroljubivo u parizu a posle svi zajedno na veceru... Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted December 3, 2010 vreme: 19:00 Par: PSG - Sevilla Tip: X kvota: 3.20 kladionica: BET365 utakmica u kojoj ni jedna ekipa nesme sebi da dozvoli poraz i mislim da nereseno svima odgovara i ako se u poslednjih pola sata udje sa miroljubivim ishodom nece ni jedni ni drugi rizikovati da izgube jer taj bod donosi im u poslednjem kolu prednost u odnosu na dortmund. u tom slucaju ce u poslednjem kolu sevilji biti dosta bod protiv borusije kuci a parizu pobeda protiv nejakih karpata. tako da je ovde po meni scenarij vec napisan. u prvom kolu je psg dobio sevilju u gostima sa 1:0 ali je posle toga sevilja zaredjala sa tri pobede i ovde sa bodom oni ostavljaju psg da u poslednjem kolu odlucuje o svojoj sudbini kao i oni sto ce. znaci miroljubivo u parizu a posle svi zajedno na veceru... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_redcard.gif 4-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites