mystery023 1 Posted December 3, 2010 (edited) 10 bodova iza Milana bemti koliko za*ebancije oko postavljanja slike. sorry na spamanju. još jedan pokušaj Edited December 3, 2010 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 3, 2010 bemti koliko za*ebancije oko postavljanja slike. sorry na spamanju. još jedan pokušaj Tuto je spasio stvar Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted December 3, 2010 (edited) danke Tuto više sam se namučio oko postavljanja nego oko brzinskog fotošopiranja Edited December 3, 2010 by mystery023 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 3, 2010 danke Tuto više sam se namučio oko postavljanja nego oko brzinskog fotošopiranja Primjetilo se majstorsko fotošopiranje.Radiš inače za Cosmopolitan, Elle, Mali Koncil? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted December 3, 2010 Fin dan danas...jos da sam imao malo vise hrabrosti.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted December 3, 2010 Primjetilo se majstorsko fotošopiranje.Radiš inače za Cosmopolitan, Elle, Mali Koncil? Većinom za Glas Koncila, s tim da malo freelancam, pa imaš dosta mojih kreacija u Mojoj Sudbini, Mojoj tajni i sličnima. Glavna muza mi je Jelena Veljača Srpanj Popović Volarić Fotošopić Posvudušić Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 3, 2010 Većinom za Glas Koncila, s tim da malo freelancam, pa imaš dosta mojih kreacija u Mojoj Sudbini, Mojoj tajni i sličnima. Glavna muza mi je Jelena Veljača Srpanj Popović Volarić Fotošopić Posvudušić Ja se bavim profesionalnim numeriranjem stranica u vodećim ženskim časopisima pa smo možda i surađivali.Tko će ga znat Quote Share this post Link to post Share on other sites
EXERBET 1 Posted December 3, 2010 Jel još kome (osim meni) Bwin pravi probleme http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_sad.gif Ja im uzeh koji evro, nije bilo problema. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted December 3, 2010 Ja se bavim profesionalnim numeriranjem stranica u vodećim ženskim časopisima pa smo možda i surađivali.Tko će ga znat Lako moguće, ima jedan čije četrnaestice me fasciniraju, imaju onako elegentnu jedinicu i profinjenu četvorku. jesi to ti ili ti je to neki kolega. Ko god da je, fantastičan posao obavlja Quote Share this post Link to post Share on other sites