c4nton4 20 Posted December 4, 2010 (edited) Dobar dan, bem ti kad sam juce video u kom sastavu igra Inter znao sam da je gotovo, ali kasno bilo kad sam ga vcec odigrao, da ne poverujes koji debili Kod Bezkiteza se ne zna tko što igra i kad mu ne bi nedostajali ključni igrači.Momčad slaže bezveze, nisu ga uzalud krivili da je sj.. Gerrarda u LVP.Protiv Parme je npr. Cordoba igrao lijevo krilo (ne zajebavam se) Dobar dan Edited December 4, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted December 4, 2010 Pozdrav svima...Ima li danas kakva sigurica? Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted December 4, 2010 Kad če isplate za 11.mjesec na expektu Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 4, 2010 (edited) Kad če isplate za 11.mjesec na expektu To varira od mjeseca do mjeseca, ali ocekivati nesto nakon 4 dana je previse. Jos sigurno nisu ni svi poslali podatke Dwizu Edited December 4, 2010 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted December 4, 2010 Dobar dan ljudi i ostali Pozdrav svima...Ima li danas kakva sigurica? Ja sam danas stavio sve na Man. City, računam da ne mogu toliko oscilirati, moraju nekog doma dobiti. Možda nije najpametnije, ali na kvotu 1.5 do 1.65 na njih doma to nisam moga propustiti, na skoro svakom listu su mi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 4, 2010 Dobar dan ljudi i ostali Ja sam danas stavio sve na Man. City, računam da ne mogu toliko oscilirati, moraju nekog doma dobiti. Možda nije najpametnije, ali na kvotu 1.5 do 1.65 na njih doma to nisam moga propustiti, na skoro svakom listu su mi Ja sam to izbjego Žimbje od Citya Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted December 4, 2010 Ja sam to izbjego Žimbje od Citya Tevez me za sad drži u nadi. Ali sad san skužija da jutros nisam stavio par na natjecanja a sve mi je već počelo Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted December 4, 2010 Dobro veče ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted December 4, 2010 eupen - gent - 2 to je dananji zicer Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 4, 2010 Pozdrav svima...Ima li danas kakva sigurica? dobar dan svima ima jedna, pogledaj moj tip na expekt i bwin takmicenju Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted December 4, 2010 83. minuta Zadar primi gol za 1-1, 86. minuta Chelsea primi gol za 1-1. i 2 lista u smeće Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 4, 2010 83. minuta Zadar primi gol za 1-1, 86. minuta Chelsea primi gol za 1-1. i 2 lista u smeće A i City je teško živio nakon crvenog. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mystery023 1 Posted December 4, 2010 (edited) A i City je teško živio nakon crvenog. Ali je preživio.A Chelsea je triba izgubit 5-1, ne moš virovat kako su pali u formi. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif A Zadar...ja san bija siguran da je Ježina najgori golman kojeg imamo. I onda se pojavi Gluić. Ili Reno, ne bi se kladija da je Gluić slučajno za*eba Malo se ugrijat pa do Draženovog doma pogleat kako Cigosi gaze moje jadnike. Doduše, danas nema Jupe na klupi, šanse su nam puno veće nego s njim na klupi http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Edited December 4, 2010 by mystery023 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 4, 2010 Ali je preživio. A Chelsea je triba izgubit 5-1, ne moš virovat kako su pali u formi. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_mad.gif A Zadar...ja san bija siguran da je Ježina najgori golman kojeg imamo. I onda se pojavi Gluić. Ili Reno, ne bi se kladija da je Gluić slučajno za*eba Malo se ugrijat pa do Draženovog doma pogleat kako Cigosi gaze moje jadnike. Doduše, danas nema Jupe na klupi, šanse su nam puno veće nego s njim na klupi http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif Ne bi me iznenadilo da Cibona izgubi danas Quote Share this post Link to post Share on other sites