Tuto Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Večernji pozdrav ekipici! Neodgodivi put po ovom 'lijepom' vremenu uz maglu i kišu uzrok su današnjem izbivanju sa foruma. Eto, me nazad i idem srediti rezultate i tablice. Quote
statisticar Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Večernji pozdrav ekipici! Neodgodivi put po ovom 'lijepom' vremenu uz maglu i kišu uzrok su današnjem izbivanju sa foruma. Eto, me nazad i idem srediti rezultate i tablice. Baš sam i razmišljao kako to da nikad ne odeš negdje 5-6 dana..... Quote
Relja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Aj laka noć. Još ovaj tjedan pa onda na normalan signal. Quote
Zizu Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Kakav dan,bezveze,sve sam pogodio dosad,i umesto lepog +,ja sam tu negde oko 0 :nije: tu samo moze meni da se desi.... Quote
Bunka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 (edited) Ovo kladjenje je cudo! Zamalo da bacim tiket u wc solju da ode nesreca i cujem GOOOOOOOOOOL na TV, gol u Neapolu, za jedan sekund spasio sam dobitan tiket...u 95 minuti nakon sto je odbrana Palerma pustila igrace Neapola da daju gol. Edited December 6, 2010 by Bunka Quote
baptista Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ovo kladjenje je cudo! Zamalo da bacim tiket u wc solju da ode nesreca i cujem GOOOOOOOOOOL na TV, gol u Neapolu, za jedan sekund spasio sam dobitan tiket...u 95 minuti nakon sto je odbrana Palerma pustila igrace Neapola da daju gol. Hehe,nema ljepšeg nego tiket vadit iz smeća i slagaat ga ko puzle i ljepit selotejpom! Quote
mystery023 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 drugi dan zaredom ja skoro skroz skinut kombinator gubim na fixu. Mrš Quote
Bunka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 (edited) Hehe,nema ljepšeg nego tiket vadit iz smeća i slagaat ga ko puzle i ljepit selotejpom! Ja zamalo da ga susim fenom za kosu Edited December 6, 2010 by Bunka Quote
mystery023 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Hehe,nema ljepšeg nego tiket vadit iz smeća i slagaat ga ko puzle i ljepit selotejpom! ja sam to samo jednom radio. Milan Liverpool finale LP nakon 3:0 sam ga rasparao. Kad je pao treći gol Liverpoola sam tražio komadiće Quote
Recommended Posts