Bunka 7 Posted December 6, 2010 (edited) drugi dan zaredom ja skoro skroz skinut kombinator gubim na fixu. Mrš Decko koji volis Kurvi i Igala, cuj sad jedan dobronamjeran savet: - Batali igru Fiks + Uslov!!! (izvicnicu nisu slucajni) Na kraju kako i da mnozis, delis, oduzimas i dodajes isto se dobije kao dobitak, jedino su sanse da dobijes smanjuju i to visestruko. Lepo to uplati u uslovni sistem bez fiksova i umesto 5 eura uplati 7 eura, ili pak opdigraj samo te fiksove. Ne lazem te veruj mi. Edited December 6, 2010 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted December 6, 2010 Laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Davor_92 12 Posted December 7, 2010 Laku noć svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 7, 2010 (edited) Ovakvu slabu izvedbu Jetsa stvarno nisam očekivao.Nisam se kladio, samo uživam u susretu.U PM danas i sutra tolko toga za obavit od ranog jutra do kasne večeri, a neću se uspjet nit naspavat Decko koji volis Kurvi i Igala, cuj sad jedan dobronamjeran savet: - Batali igru Fiks + Uslov!!! (izvicnicu nisu slucajni) Na kraju kako i da mnozis, delis, oduzimas i dodajes isto se dobije kao dobitak, jedino su sanse da dobijes smanjuju i to visestruko. Lepo to uplati u uslovni sistem bez fiksova i umesto 5 eura uplati 7 eura, ili pak opdigraj samo te fiksove. Ne lazem te veruj mi. Di si zaposlenik Bwin kladionice?Tjeraš ljude da rade veće uplate Edited December 7, 2010 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites