pirlo 0 Posted December 11, 2010 Pozdrav svima iz snegovitog Srbobrana! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 11, 2010 Kao u stara dobra vremena, svih 6 utakmica francuskog prvenstva 0-0 na poluvremenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted December 11, 2010 Kao u stara dobra vremena, svih 6 utakmica francuskog prvenstva 0-0 na poluvremenu maheri Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted December 11, 2010 da razbijem cantonu u H2H trebam Pau-Orthez sa bar 6 razlike ....ajmo moji Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 11, 2010 To ti je hendikep kec, -250 postova na tebe kofa 1.56 Već stoji u ponudi za ponedjeljak u Lutriji Uspomene ostaju, a gde smo ja i ti, a gde smo ja i ti.. Evo jedna za balkanskog Casanovu Baneta http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ooAQDj4fJvw Dobra večer svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 11, 2010 da razbijem cantonu u H2H trebam Pau-Orthez sa bar 6 razlike ....ajmo moji Ma nije ti to neki problem. Ja sam ga razbio jucer Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 11, 2010 da razbijem cantonu u H2H trebam Pau-Orthez sa bar 6 razlike ....ajmo moji Sretno Ma nije ti to neki problem. Ja sam ga razbio jucer Na što sam spao kad me svatko može dobit Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted December 11, 2010 Ma nije ti to neki problem. Ja sam ga razbio jucer nije baš dobro krenulo.......gube moji 16:13 Na što sam spao kad me svatko može dobit vjerovatno ti je ivino uhićenje poremetilo koncentraciju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted December 11, 2010 Kao u stara dobra vremena, svih 6 utakmica francuskog prvenstva 0-0 na poluvremenu Jos da smi to ispratili Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 11, 2010 vjerovatno ti je ivino uhićenje poremetilo koncentraciju Plakao sam cijelu noć zbog toga Jos da smi to ispratili Ti izgleda jedini nisi dobio stopostotnu dojavu na PM Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 11, 2010 Ti izgleda jedini nisi dobio stopostotnu dojavu na PM Bas sam i ja mislio kako to nije znao. Ja sam stavio 170 eura na sve 0-0 i dobitak mi je toliki da sam odmah nazvao u firmu i dao otkaz. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 11, 2010 Bas sam i ja mislio kako to nije znao. Ja sam stavio 170 eura na sve 0-0 i dobitak mi je toliki da sam odmah nazvao u firmu i dao otkaz. Vjerovatno mu je zakrčen sandučić.Tuto je lijepo rekao nek se očiste stari PM da se omogući komunikacija. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 11, 2010 Vjerovatno mu je zakrčen sandučić.Tuto je lijepo rekao nek se očiste stari PM da se omogući komunikacija. Ni CSI ne bi tako brzo otkrio zasto je Bunka ostao neinformiran. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted December 11, 2010 Plakao sam cijelu noć zbog toga Ti izgleda jedini nisi dobio stopostotnu dojavu na PM Nesrecnik sam od malena Ni CSI ne bi tako brzo otkrio zasto je Bunka ostao neinformiran. Nefer igraci! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 11, 2010 Nesrecnik sam od malena http-~~-//www.youtube.com/watch?v=OcCi8bLHCWU Quote Share this post Link to post Share on other sites