hsammer 2 Posted December 12, 2010 Cagliari - Catania 1X (2.10 - 4.33) Kaljari se prošle nedelje na gostovanju Fiorentini uglavnom branio. Oni su tako igrali pre nego što ih je preuzeo Donadoni a izgleda da oni u gostima nastavljaju da igraju defanzivno. Oni imaju skoro sve igrače na raspolaganju a nedostajaće im samo suspendovani Astori. Lacari će najverovatnije ponovo igrati u startnoj postavi. I Katanija deluje sasvim dobro pred ovaj meč sem činjenice da će im nedostajati izvesni igrač. Njihov najbolji igrač, Maskara, je povređen. Katanija nije poznata po ofanzivnom fudbalu na gostovanjima tako da će na ovom meču duže vremena biti rezultat 0-0. Katanija je odigrala 0-0 na poslednjem gostovanju protiv Lacija i oni su postigli samo četiri gola u gostima do sada. Biće 1X. Sporting Gijon - Levante 1 (2.00 - 4.21) Pobeda domaćina. Nisam čvrstog uverenja u pobedu domaćina no morao sam nešto da izaberem. Sporting se trenutno muči a postavlja se pitanje u vezi njihovog inače veoma popularnog trenera. Kažu da Sporting nikada ne može da pobedi na nekom meču na kome ne igra Diego Kastro. Ovaj igrač sredine terena je propustio poslednja tri meča Sportinga (sve porazi) ali se on vraća u postavu za ovaj meč i zameniće De las Kuevasa. I odbrambeni igrač Kanelja se vraća u postavu umesto Anhela. Ćisko Munjoz, Valdo i Serđio su se svi vratili u sastav Levantea ali je nastup njihovog napadača Kaiseda neizvestan usled povrede. Levante ne igra mnogo dobro na gostovanjima a ja imam utisak da igrači Sportinga apsolutno žele da sačuvaju posao treneru Presiadu. Pošto D. Kastro ponovo igra možda je ponovo vreme za pobedu domaćina. Athletic Bilbao - Espanyol 1 (2.01 - 4.20) I ovde bih izabrao isto. Kladiću se na pobedu domaćina no nema ništa sjajno u vezi ove opklade. Kvota je solidna (2.01) s obzirom na trenutni uspešan niz Espanjola. Espanjol igra derbi protiv Barselone u sledećem kolu a na ovom meču u Baskiji za njih neće igrati njihovi igrači sredine terena Baena i Markez koji su suspendovani. Atletik Bilbao je prošle nedelje doživeo bolan poraz od komšija iz Sosijedada. Njihov odbrambeni igrač San Hose je imao jako loš dan no niko ga ne može kriviti za to. Atletik Bilbao nije uspeo da postigne gol na tom meču a ne možete da zabeležite pobedu na meču ako ne postignete gol, zar ne? De Markos će najverovatnije zameniti povređenog Iraolu u odbrani Atletika. Nastup Orbaisa je veoma neizvestan ali su Osio i Koikili počeli sa treninzima. Možda će Tokero započeti ovaj meč uz ili odmah iza Ljorentea. Ja se obično kladim na Atletik iz Bilbaoa kada je domaćin. Neka bude tako i ovoga puta. Pobeda domaćina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted December 12, 2010 Cagliari - Catania 3-0 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gifhttp://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/80yahoo.gif Sporting Gijon - Levante 1-1 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif:nije: Athletic Bilbao - Espanyol 2-1 Quote Share this post Link to post Share on other sites