sportandlove 3 Posted December 15, 2010 Evo kako sta ti je to Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 15, 2010 sta ti je to Ispravio sam Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted December 15, 2010 Ispravio sam jos uvjek ne kuzim sto si htio pokazati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted December 15, 2010 Hoce pokazati sliku koju sam ja okacio....nije mi jasno,na druge forume bez problema kacim,a ovde nesto zeza.....To je link ka jednoj slici moje familje od juce na snegu,iskoristio sam losu ponudu kladionica,pa izveo familiju malo na grudvanje http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/76tatice_06.gif Evo Tuto je popravio Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted December 15, 2010 Hoce pokazati sliku koju sam ja okacio....nije mi jasno,na druge forume bez problema kacim,a ovde nesto zeza.....To je link ka jednoj slici moje familje od juce na snegu,iskoristio sam losu ponudu kladionica,pa izveo familiju malo na grudvanje http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/76tatice_06.gif Evo Tuto je popravio tako i treba, bit ce verena za gubit pare u kladionici!!! obitelj na prvom mjestu!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted December 15, 2010 A bas sam tako Tuto uradio kako si napisao,ali dao mi je samo link,nije mogla slika da se vidi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted December 15, 2010 sto je ovo samnom na H2H takmicenje, tri puta pogodio par , i tri puta dobio jedan bod , u jbt Quote Share this post Link to post Share on other sites
sportandlove 3 Posted December 15, 2010 sto je ovo samnom na H2H takmicenje, tri puta pogodio par , i tri puta dobio jedan bod , u jbt riskiraj odigraj veci tecaj!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted December 15, 2010 Nema druge.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted December 15, 2010 DOBAR DAN SVIMA Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted December 15, 2010 pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 15, 2010 Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted December 15, 2010 tako i treba, bit ce verena za gubit pare u kladionici!!! obitelj na prvom mjestu!!! Ma da,a i malo da razmrdamo ovaj cafe,okacite i vi poneku sebi dragu sliku,da ne bude 5 strana na cafeu,a sve :'dobro jutro,dobar dan,dobro vece'.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted December 15, 2010 Ma da,a i malo da razmrdamo ovaj cafe,okacite i vi poneku sebi dragu sliku,da ne bude 5 strana na cafeu,a sve :'dobro jutro,dobar dan,dobro vece'.... dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
jesenjin 0 Posted December 15, 2010 šta danas pametnoga odigrat na kladionici?kakvo je stanje u zagrebu,jel maksimir uopće osposobljen za igru ili će se igrat po njivi? Quote Share this post Link to post Share on other sites