Jump to content
Sign in to follow this  
delpjero

16.12.2010

Recommended Posts

19:00 Leverkusen - Atl. Madrid 2 @2.20 expekt 10/10

“Borićemo se do poslednjeg trenutka, a nadamo se i da će na Rozenborg pomoći. Ne zavisimo samo od sebe, ali moramo da pobedimo i ostavićemo srce na terenu kako bismo slavili u Nemačkoj. Verujemo u svoje sposobnosti i mislim da možemo da prođemo dalje”. izjavio je fudbaler sredine terena atletiko madrida fran Merida i mislim da je u ovoj recenici sve receno. smatram da atletiko ima tim sposoban da pobedi u jednoj otvorenoj utkamici mada ce biti izuzetno tesko protiv odlicnog leverkuzena. ali leverkuzen je vec prosao dalje i mogao bi uci u mec malo smanjenim intezitetom i mozda odmoriti kojeg igraca za bundesligu u kojoj su trenutno drugi i verovatno ce veci akcenat biti na narednom mecu protiv frajburga nego veceras, sa druge strane atletiko je pod imperativom pobede i mislim da majstori kup takmicenja mogu to i veceras dokazati. dakle aguero, simao, forlan, rejes... svi u napad...

21:05, Anderlecht - Hajduk, tip Anderlecht over 3.5 goals, @4.75, Gamebookers, 5/10

Susret posljednjeg, 6. kola G skupine, Europske lige. U njemu se sastaju belgijski Anderlecht i Hajduk iz Splita.

Anderlecht je debelo podbacio u ovoj skupini i nakon 5 odigranih susreta ima omjer 1-1-3 uz gol razliku 6:8 i 4 osvojena boda.

Svladao je AEK doma s 3:0, remizirao s AEK-om u gostima 1:1 te pretrpio 3 poraza. Od Zenita doma i u gostima po 1:3 te na gostovanju kod Hajduka s 0:1.

Tako za plasman u sljedeću rundu natjecanja ima tek teorijske izglede u kojima mu treba pobjeda u ovom susretu i poraz AEK-a doma od Zenita, što već spada u sferu naučne fantastike.

Ipak vjerujem da će belgijanci, ako ništa drugo bar ispuniti svoj dio obaveze i uzvratiti Hajduku za splitski poraz u posljednjim sekundama utakmice.

Anderlecht je kompletan i za sastav konkuriraju: Bernárdez, Boussoufa, Chavarria, Cordier, De Sutter, Diandy, Gillet, Juhasz, Kanu, Kljestan, Kudimbana, Lecjaks, Legear, Lukaku, Marecek, Mazuch, Polak, Proto, Rnic i Suarez.

Hajduk je u dosad odigranih 5 susreta zabilježio omjer 1-0-4 uz gol razliku 5:11 i ima 3 osvojena boda pa se od Europe oprostio još u prošlom kolu.

Pobijedio je Anderlecht doma s 1:0, a pretrpio poraze od Zenita doma 2:3 i u gostima 0:2 te od AEK-a u oba susreta po 1:3.

Iz gore nevedenih rezultata možemo vidjeti da je obrana Hajduka poprilično porozna pa mi se ova opcija da Anderlecht zabija 4 ili više pogodaka večeras čini itekako privlačnom obzirom da Hajduk večeras igra jako oslabljen.

Naime, trener Splićana Vučević ne može računati na čak 9 igrača u ovom susretu, a to su Maloča, Subašić, Režić, Marijan Buljat, Krešo Ljubičić, Brkljača, Čop i braća Sharbini.

Samim tim Hajduk uopće neće moći popuniti zapisnik s dovoljnim brojem igrača jer ih je u Bruxelles otputovalo samo 16.

Obzirom na sve navedeno ovdje mi je poprilično izgledna nova Europska katastrofa bilih...