Tuto 157 Posted July 1, 2006 Dobro jutro! U Rijeci lijepo sunčano sa povjetarcem koji ugodno hladi zrak. U MLB je KC opet razuvjerio 'nevjerne Tome' da se ne smije kladiti protiv njega u prvoj utakmici. Završilo takmičenje Expect.com (pobjednik se još ne zna) i Hazarder by Gamebookers (tu je sve jasno). Na SP 2006 u Njemačkoj danas se susreću za proboj u polufinale: 17:00 - Engleska - Portugal 21:00 - Brazil - Francuska U Wimbledonu sve je manje takmičara, a susreti su sve jači, ali uglavnom favoriti idu dalje. Sretan izbor parova, Tuto Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 1, 2006 Upravo je Ljubičić završio svoj nastup na Wimbledonu. Nakon nekoliko servisa za meč, koje iz meni nepoznatih razloga nije iskoristio, u petom setu Tursunov ga je lijepo pomeo. Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted July 1, 2006 To je bila moja analiza, over i pobjeda Tursunova .. Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 1, 2006 Moja prognoza iz Fonda Bet-cluba: Ljubicic, Ivan v Tursunov, Dmitry - 2 - 2.10 Odigrano singl. Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted July 1, 2006 A dobro, sto reci, ja sam danas na paru: Auckl/Delg digao dosta para singlao sam iako je online bio koef 1.47, a u kladi 1.7 kasnije 1.65 ! No ok.. digao sam dosta .. Iskreno da sam igrao 3:0 5.2 koef bio, no ok je i ovako idem polako i sigurno ! Nema vise srljanja, sada imam 112 Eura i idem dalje sa 10, 35% banke ... i to je to .. Poceo sam sa 100 pa 35% kao glumit cu ticket maniju jer gledajuci tamo pocinjem sa 100, no necu riskirati .. Idem sigurno, zelim postici svoj cilj, znam da mogu ! Ima li netko neki "siguran" par za veceras ? Mozda Baseball, ili neki info za Brazil, 1.7 koef je odlican ! Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted July 1, 2006 Moj prijedlog ti je da odigraš Phil Taylor - pikado - čovik je nezaustavljiv - melje sve redom - sve Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted July 1, 2006 Izgleda da će mario pomest Wawrinku i da će dobit 3:1 - u tom slučaju ja sam 2 u expektu za ovaj mjesec i GUINNESS je onda 1. I svi zadovoljni :P Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted July 1, 2006 ako je onaj rooneyev prekršaj bio za CRVENI onda sam ja KONJ Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 1, 2006 A, hebi ga, nagazi mu me Share this post Link to post Share on other sites