Bunka 7 Posted December 27, 2010 Burek je samo s mesom.Sve ostalo je pita Joj kako je baba znala pripremit burek..Onako gaizvadi iz tepsije i nasjeće s nekom sjekirom.Uz to jogurt.Pa još jedan burek pa pivo Jedino taj burek mogu stavit ispred vaginete na listi najmilijih stvari Ti jos nisi provao burek s sirom t.j. s urdom. Al najbolje je kad pomesas oba dva, jedno griznes meso posle sir i tako u krug Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted December 27, 2010 Jedino burek sa sirom volim, onaj s mesom mi smr**, a višnje nisu stvorene za bureke... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 27, 2010 Ti jos nisi provao burek s sirom t.j. s urdom. Al najbolje je kad pomesas oba dva, jedno griznes meso posle sir i tako u krug Nije moj stil.Ja grizem samo meso Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 27, 2010 Samo želim dokazati da nisam lažov i da za sve što govorim imam potvrdu. Nisam ja rekao da si slagao i da nemas info o surebetu, vec da to podelis sa nama, najjopustenije, kakav je i ovaj ceo forum. I lepo sam ti rekao , nemam racune tamo (imam u bet365, ali saldo 0), samo reci sta je u pitanju kad si vec pomenuo. eto. rasprava ode u drugom smeru posle Nije moj stil.Ja grizem samo meso Pa ti nisi onda za burek, ti si za neki rostilj??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 27, 2010 Jedino burek sa sirom volim, onaj s mesom mi smr**, a višnje nisu stvorene za bureke... Ovaj što sam ja jeo kod jedne babe je bilo nešto nezamislivo ukusno i sočno.Božji burek Ovi iz pekare samo ostave neki neobičan osjećaj u želucu.Poput stare masti Al BUREK od sira je samo prepotentno ime za običnu masniju sirnjaču Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gandalf 3 Posted December 27, 2010 Ovaj što sam ja jeo kod jedne babe je bilo nešto nezamislivo ukusno i sočno.Božji burek Nauči se s vremenom da se najbolje stvari dogode samo jednom u životu.Zato si odmah trebao kidnapirati tu babu i držati je doživotno kao taoca da ti pravi te bureke zauvijek... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 27, 2010 Pa ti nisi onda za burek, ti si za neki rostilj??? Nisam ja kriv što tvoj Tofilofski škrtari na mesu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 27, 2010 Nisam ja kriv što tvoj Tofilofski škrtari na mesu Nije, ne skrtari na mesu, al bude malo nekad vise sira recimo nego sto je potrebno, ja jedem i burek sa sirom, mada od mesa vise volim. Burek je burek, ali rostilj dobar je jos bolje , uz rostilj hladno pivo, ih, gde ce ti kraj Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 27, 2010 Nauči se s vremenom da se najbolje stvari dogode samo jednom u životu. Zato si odmah trebao kidnapirati tu babu i držati je doživotno kao taoca da ti pravi te bureke zauvijek... Nisi daleko.Čak mi je jednom došlo da je pronađem.Ne znam što je stavljala unutra, al samo dok pišem o tome slinim ko pas bez pedigrea Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted December 27, 2010 (edited) Nisam ja rekao da si slagao i da nemas info o surebetu, vec da to podelis sa nama, najjopustenije, kakav je i ovaj ceo forum. I lepo sam ti rekao , nemam racune tamo (imam u bet365, ali saldo 0), samo reci sta je u pitanju kad si vec pomenuo. eto. rasprava ode u drugom smeru posle Pa ti nisi onda za burek, ti si za neki rostilj??? Jao ja se secam domacih kobasica koje je moja baka pravila, oprala bi creva svinje onako ttemeljno nekoliko puta, p aonda bi to napunila mesom i jos nekkih dodataka normalno prirodne dodatke, i to bi se susilo u temnoj prostoriji najcesce neki podrum...i kad to nakon par meseci(kad pocne zima) stavis na zar da se pece...uf ukus je orgazmican. Edited December 27, 2010 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 27, 2010 Nije, ne skrtari na mesu, al bude malo nekad vise sira recimo nego sto je potrebno, ja jedem i burek sa sirom, mada od mesa vise volim. Burek je burek, ali rostilj dobar je jos bolje , uz rostilj hladno pivo, ih, gde ce ti kraj Meni uz pivo paše bilo kakav prilog Još da se nađe dobrih curićaka i uživancija Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 27, 2010 Meni uz pivo paše bilo kakav prilog Još da se nađe dobrih curićaka i uživancija Ti bi i jare i pare Ne odbijas ni sudski poziv Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 27, 2010 Ti bi i jare i pare Ne odbijas ni sudski poziv Ženke su uvijek poželjne.Makar bile samo scenografija na mjestu gdje dođem na piće, gdje jedem, tijekom vožnje gradskim prijevozom.Uvijek su dobrodošle A ako su za diznilend, još bolje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 27, 2010 Ženke su uvijek poželjne.Makar bile samo scenografija na mjestu gdje dođem na piće, gdje jedem, tijekom vožnje gradskim prijevozom.Uvijek su dobrodošle A ako su za diznilend, još bolje Jesi mislio na ove sto idu sopstvenim prevozom? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 27, 2010 Jesi mislio na ove sto idu sopstvenim prevozom? Pogotovo na njih Odoh na piće s kolegom, možda večeras bacim neki live na hokej il NFL Pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites