c4nton4 20 Posted December 27, 2010 5000 ti post Sad bježim Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 27, 2010 5000 ti post Sad bježim I zasluzio si Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted December 27, 2010 Ovaj Gandalf ako je istina sve sto kaze je u debelom plusu od internet klada ... Dobro veće.....neka Gandalfe ima debeli plus jer znamo,da je dobar kladioničar....ni ja nisam u minusu i vjerujte ili ne, ove godine osim na expektu(neki zahtjev na superdobitak.com zbog bonusa - nikada još nisam dobio) nisam ni jedan cent uplatio iz svog džeparaca.....i nikada neču, a digno sam 850 EUR.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted December 27, 2010 (edited) Ja mislim da je, jer sam korisnu informaciju htio podijeliti s nekim kome bi također mogla koristiti. Mene se naravno pad kvote sad zaista apsolutno ne tiče jer je moja uplata prošla po @1.727 i @3.00, nego samo navodim činjenice. Žao mi je samo što me se očito sad napada kao da sam neki vrag ili lažov. A da prekinem svaku daljnju nepotrebnu raspravu o svemu što sam naveo svakom koga iteresira na e-mail mogu poslati print screen jednog od svojih on-line računa. Gandalfe posalji meni (sve) , u jbt ne mogu vjerovat ja nikad preko 150e nisam imao na racun Edited December 27, 2010 by Dusko Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted December 27, 2010 Ajte kod mene ima bureka kolko vam srce hoce bunka...imam jedan zanimljiv intervju od jednog Makedonca koji radi u Murskoj Soboti!! http://www.pomurec.com/vsebina/2784/Pajdo_Sem_odvisnik_od_dela_ce_ne_delam_sem_nervozen 1.deo http://www.pomurec.com/vsebina/2808/Pajdo_Ce_bo_Mura_05_drzavni_prvak_bom_hamburgerje_en_dan_pekel_zastonj 2.deo dobro bi bilo,da bi ti došao u Mursku Sobotu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 27, 2010 Gandalfe posalji meni (sve) , u jbt ne mogu vjerovat ja nikad preko 150e nisam imao na racun Meni nisu potrebna stanja na racunima i slicno, evo Roman Abramovic ima milijarde, a sta ja imam od toga. Ako forumi postoje da bi se hvalili koliko ko ima, a ne da bi jedni drugima pomogli, onda jbg Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted December 27, 2010 Ovi englezi se natežu evo već pola sata, ne da nema gola, nego ni šansi....teško da će proć moj over Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted December 27, 2010 Ovi englezi se natežu evo već pola sata, ne da nema gola, nego ni šansi....teško da će proć moj over Arsenal malo bolji izgleda Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted December 27, 2010 Arsenal malo bolji izgleda istina, više se igra pred golom Chelsea, ali imam dojam da će prije uletit neka njihova kontra nego da će ovi ispimplat nešto... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pirlo 0 Posted December 27, 2010 Pozdrav svima! Mislim da je najzad doslo vreme da konacno Arsenal uzme skalp Celzi,zasluzili su to igrom koju su pokazali u prvom poluvremenu! Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted December 27, 2010 Pozdrav svima! Mislim da je najzad doslo vreme da konacno Arsenal uzme skalp Celzi,zasluzili su to igrom koju su pokazali u prvom poluvremenu! .....ja sam gledao do 40 minute, sad vidim da sam propustio gol....zaslužili su Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted December 27, 2010 Meni nisu potrebna stanja na racunima i slicno, evo Roman Abramovic ima milijarde, a sta ja imam od toga. Ako forumi postoje da bi se hvalili koliko ko ima, a ne da bi jedni drugima pomogli, onda jbg Pa Gandalf nije krenuo da se hvali,nego vam je rekao kako da zaradite na sure betu(ko moze)...E kada si ti onda poceo da se pravis pametan,onda je rasprava krenula u nedogled,pa je covek morao da se brani argumentima(a na njegovoj su strani(bolje da ti ne posalje user i pass,pa samo na MB ima 'zarobljenih' 5000 E koje ne moze da digne zbog probijenog tromesecnog limita(a ko se malo razume zna koliki je limit na MB za 3 meseca(raspitaj se))))!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted December 27, 2010 pozdrav svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted December 27, 2010 (edited) bunka...imam jedan zanimljiv intervju od jednog Makedonca koji radi u Murskoj Soboti!! http://www.pomurec.c...am_sem_nervozen 1.deo http://www.pomurec.c...n_pekel_zastonj 2.deo dobro bi bilo,da bi ti došao u Mursku Sobotu.... Proceduralno: Decko je Albanac, nije Makedonac. Daleko smo mi od amera koji kad izadju iz USA kazu da su Amerikanci a ne portorikanci, italijani, kubanci itd http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Sta ima u Murskoj Sobotu ko za mene, kolko kladionica ima, jel se mogu tipovati balkanske lige? Vidis nikad nisam bio u Sloveniji, u Cr, Sr, Bih, Mont.Neg. sam bio vise puta al u Sloveniji nikad! Eto me iduceg leta sad sam eto na vreme izvadio novi biometriski pasos i idem na slovenacko more, prebaci Morsku Sobotu na more! ;) 5000 ti post Sad bježim 5000 post i pobego si bez da pocastis, ako nista drugo bar jednu dojavu prelaz 2/1 Edited December 27, 2010 by Bunka Quote Share this post Link to post Share on other sites