Jump to content

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobar dan!

U mom poslednjem javljanju u ovoj godini, želim svima da se lepo provedu dočekujući staru, pa da i ta nova donese mnogo više lepih trenutaka nego ova stara.

Srećna vam nova godina!!!

Posted

Pittsburgh 25-11-2 (Road: 12-5-1)

NY Islanders 9-19-6 (Home: 6-7-3)

Jedini problem je što je Pittsburgh igrao sinoć pa su malo umorni.

Slabo igraju Islandersi, nisu u klasi Pitsburga, jedino sto mozda ako ovi su umorni sto ti kazes i a ako ih podcene, inace sto se tice kvaliteta, hendi na Pingvine. Ipak se radi o NHL tekmi, tako da bi ja ovo recimo uzeo sa 5/10 ulogom . Inace cu ih baciti na tiket pa sta bude

Posted

Slabo igraju Islandersi, nisu u klasi Pitsburga, jedino sto mozda ako ovi su umorni sto ti kazes i a ako ih podcene, inace sto se tice kvaliteta, hendi na Pingvine. Ipak se radi o NHL tekmi, tako da bi ja ovo recimo uzeo sa 5/10 ulogom . Inace cu ih baciti na tiket pa sta bude

Danas kifla od ponude.Ja sam odigrao danas dubl za manji ulog tek toliko da imam razloga blejit u streamove s pikselima od osam centimetara

post-4291-0-77148100-1293638758_thumb.jpg

Posted

Javili mi ovi sad direktno iz Pitsburga da nema frke za umor, nagutali su se dobrih kreatina i glutamina, tako da ce biti orni odneti veceras pobedu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif

Znam, nabavljam izolat preko Crosbya.Imamo info iz istog izvora.Pobjeda je neminovna http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/50yes.gif