c4nton4 20 Posted January 1, 2011 Wow. Fakat nikoga na forumuWhaaat? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted January 1, 2011 The Power?Prije sam ful pratio pikado.Ima kakv prijenos? Kako sam happy.Classic trebo bit u 19h, a ja se nalazio s frendovima koje nisam vidio skoro godinu dana..a sad dođem mado i vidim prenose Classic koji je pomaknu t na 2h u jutro čak i na SK+ Malo se zarundalo pa oprostite ako bude nesuvislih ili polusmislenih rečenica od mene na forumu Power ode kuci.....poraz od 2-5.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 1, 2011 Možda svratim kasnije.Pozz i laku noć http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/81Bet-Club_forum.gif Winter Classic će se pratit noćas.Ne planiram uplaćivat, al favoriziram Pingvine i to u dobrom hendiju Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted January 1, 2011 ebote zivot,prvi put da vidim da je ovaj taylor izgubio,ja cekao da kvota naraste do 2,00 da odigram i kad sam odigrao on izgubi hoho Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 1, 2011 Dobar mi je ovaj tip, WBS-Norfolk Admirals.2.70 na Admiralse?Svaka čast WBSu, gaze, al ovo je konačan ishod na Admiralse u najgorem slučaju (@2+).Nerealna kvota Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted January 1, 2011 Dobar mi je ovaj tip, WBS-Norfolk Admirals.2.70 na Admiralse?Svaka čast WBSu, gaze, al ovo je konačan ishod na Admiralse u najgorem slučaju (@2+).Nerealna kvota koji sport je u pitanju? Quote Share this post Link to post Share on other sites