Davor_92 12 Posted January 14, 2011 Dobro večer svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
madeintrn 0 Posted January 14, 2011 aha, sad sam se setio onih sto su se udruzili i upali u sistem narodne lutrije i znali najmanju jedinstvenu ponudu, a provali narod tamo vidim ja nije srecan nimalo ,a dobio kolica Ne mogu da verujem na sta je narod spreman za 200-300 evra, a jos mi nije jasno kako su mislili ovi da ih neko nece provaliti, presmesno da da,to je to usput,ovi madjari su katstrofalni,upravo ih gledam protiv islandjana Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 14, 2011 da da,to je to usput,ovi madjari su katstrofalni,upravo ih gledam protiv islandjana Island je dobra ekipa u rukometu, bar su bili pre kad sam ih gledao. Sad gledam trenutno Hrvatska -Rumunija 8:9 za Rumune Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted January 14, 2011 Island je dobra ekipa u rukometu, bar su bili pre kad sam ih gledao. Sad gledam trenutno Hrvatska -Rumunija 8:9 za Rumune Poluvrijeme 13:11 za rumunje.....igra bez glave i repa, rumunji pregrubi, a i golman im se razbranio........okrenut ćemo mi to Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 14, 2011 Poluvrijeme 13:11 za rumunje.....igra bez glave i repa, rumunji pregrubi, a i golman im se razbranio........okrenut ćemo mi to Pobedice ali ce proci hendikep na Rumuniju Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted January 14, 2011 Pobedice ali ce proci hendikep na Rumuniju koliki su hendikep stavili....ako je veći od 3 sigurno Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirec 0 Posted January 14, 2011 Pratim rukomet Hrvatska-Romunija (live) vodili Romuni 4 gola ,a kvota na pobedu Hrvatske (bwin) samo 1,50 ipak sam uplatio jer mislim da Hrvatska ziher dobija http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 14, 2011 koliki su hendikep stavili....ako je veći od 3 sigurno +6.5 hendikep Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted January 14, 2011 Pratim rukomet Hrvatska-Romunija (live) vodili Romuni 4 gola ,a kvota na pobedu Hrvatske (bwin) samo 1,50 ipak sam uplatio jer mislim da Hrvatska ziher dobija http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif .....dobro si uplatio http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif +6.5 hendikep kako je krenulo 2. pol. teško da će i taj proći Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 14, 2011 Pobijedi Hrvatska, ali ne prodje 6+..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted January 14, 2011 Pozdrav... i odzdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 14, 2011 (edited) Postoji mogucnost ali za to treba dosta para Doći će netko s šuškom prije ili poslije da ga ubaci na višu razinu ako daje rezultate.Nisam upoznat sa SLO ligom inače Edited January 14, 2011 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 14, 2011 Jel se spava il se ide vanka pa je ovako tiho ovdje Quote Share this post Link to post Share on other sites