Dwiz Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Na stranici http://www.momentsofvictory.com/ , u lijevom donjem kutu imate polje za unos mail adrese, unesite adresu i kliknite send, vaš free bet kod će biti prikazan i poslan na mail adresu. Zatim ga unesete u BAW korisničkim stranicama i na računu ćete imati 6.68
Tuto Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dobio sam free bet kod, samo ne vidim gdje da je unesem na korisničkim stranicama.
Dwiz Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Ideš na Uplate/isplate > zatim izabereš: Kartica FreeBet > i unesi kod u tri polja.
ivsa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ja zaboravio svoje korisničko ime od baw i sad se mogu slikat
Tuto Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Otvori novi račun. Nakon potvrde računa idi po bonus. Ja sam tako otvorio tri računa.
ivsa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Otvori novi račun. Nakon potvrde računa idi po bonus. Ja sam tako otvorio tri računa. Ka
Tuto Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Za otvaranje računa na BAW je potrebna dobra volja i e-mail adresa. Ispuni podatke za registracije na stranici BAW, a nakon toga ćeš na mail dobiti potvrdu registracije. Kada potvrdiš da si primio mail od BAW na računu ti piše 0,00
tommyboy Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Otvori novi račun. Nakon potvrde računa idi po bonus. Ja sam tako otvorio tri računa.očeš li se spajat s istog računala na sva 3 računa?
Tuto Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ja se sa istog računala kladim kod BAW-a na četiri različita računa. Uvjet je da su četiri različite e-mail adrese i četiri različita korisnička računa.
Dwiz Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Ja se sa istog računala kladim kod BAW-a na četiri različita računa. Uvjet je da su četiri različite e-mail adrese i četiri različita korisnička računa.Na svakoj kladionici mo
tommyboy Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ja se sa istog računala kladim kod BAW-a na četiri različita računa. Uvjet je da su četiri različite e-mail adrese i četiri različita korisnička računa. Na svakoj kladionici mo
Recommended Posts