Jump to content

Recommended Posts

Posted

Na stranici http://www.momentsofvictory.com/ , u lijevom donjem kutu imate polje za unos mail adrese, unesite adresu i kliknite send, vaš free bet kod će biti prikazan i poslan na mail adresu.

Zatim ga unesete u BAW korisničkim stranicama i na računu ćete imati 6.68

Posted

Dobio sam free bet kod, samo ne vidim gdje da je unesem na korisničkim stranicama.

Posted

Ideš na Uplate/isplate > zatim izabereš: Kartica FreeBet > i unesi kod u tri polja.

Posted

Otvori novi račun. Nakon potvrde računa idi po bonus. Ja sam tako otvorio tri računa.

Posted

Za otvaranje računa na BAW je potrebna dobra volja i e-mail adresa.

Ispuni podatke za registracije na stranici BAW, a nakon toga ćeš na mail dobiti potvrdu registracije. Kada potvrdiš da si primio mail od BAW na računu ti piše 0,00

Posted

Otvori novi račun. Nakon potvrde računa idi po bonus. Ja sam tako otvorio tri računa.

očeš li se spajat s istog računala na sva 3 računa?
Posted

Ja se sa istog računala kladim kod BAW-a na četiri različita računa. Uvjet je da su četiri različite e-mail adrese i četiri različita korisnička računa.

Posted

Ja se sa istog računala kladim kod BAW-a na četiri različita računa. Uvjet je da su četiri različite e-mail adrese i četiri različita korisnička računa.

Na svakoj kladionici mo
Posted

Na svakoj kladionici mo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...