Banega Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Jesi vidio, otkazali zbog nevremena St.Louis - Colorado jučer E video sam, steta Quote
c4nton4 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 E video sam, steta Što misliš o današnjim parovima?Ja razmatram Canuckse Quote
D.Bale Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Jesi vidio, otkazali zbog nevremena St.Louis - Colorado jučer Misliš G.Bale? provalili ste me nesto nije moglo gatuzo pa reko ajd ovo B A L E mislim da ce se ovo brzo zapamtiti -po rezultatima- E video sam, steta prkisnjava sala Quote
Banega Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Što misliš o današnjim parovima?Ja razmatram Canuckse POgledacu kasnije, moram sad nesto da obavim provalili ste me nesto nije moglo gatuzo pa reko ajd ovo B A L E mislim da ce se ovo brzo zapamtiti -po rezultatima- prkisnjava sala E, a znao sam da si mi poznat Quote
tvicenti Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Evo da se i ja malo pojavim ovdje na chatu da Vas pozdravim i poželim sretno!!! Quote
Dusko Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Evo da se i ja malo pojavim ovdje na chatu da Vas pozdravim i poželim sretno!!! Quote
hsammer Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Evo da se i ja malo pojavim ovdje na chatu da Vas pozdravim i poželim sretno!!! Quote
Recommended Posts